Bedwantsen bestrijden

Wij komen graag bij u langs voor een zorgvuldige inspectie, dan maken we een plan van aanpak op maat. Huurt u ons in dan zorgen wij voor effectieve bestrijding van alle bedwantsen.

  • Ervaren bestrijders
  • Zorgvuldige inspectie
  • Vaak nog dezelfde dag geholpen
  • Helder advies
  • Effectieve bestrijding
  • CPMV gecertificeerd

1. Inspectie

We lopen uw slaapkamer en beddengoed zorgvuldig na, met respect voor uw privacy. We sporen alle bedwantsen op.

2. Scherpe offerte

Op basis van de inspectie stellen we een scherpe offerte voor u op met een deskundig plan van aanpak en helder advies.

3. Effectieve bestrijding

Huurt u ons in dan zorgen wij voor effectieve bestrijding van de bedwantsen. Wij lossen de plaag definitief voor u op!

Onze werkwijze

Goede service, scherpe offerte en helder advies

Bij Wijdema Ongediertespecialisten staat goede service voorop. We maken namelijk echt tijd voor u vrij om het probleem grondig te analyseren. Dit is zeer belangrijk: de beet van een bedwants kan een allergische reactie of infectie veroorzaken. Op basis van onze analyse geven we deskundig advies en indien professionele bestrijding nodig blijkt ontvangt u van ons een transparante offerte. Geen kleine lettertjes en onverwachte verrassingen. Bestrijden doen wij op een verantwoorde manier met beproefde methoden. Achteraf ruimen we alles altijd netjes voor u op.

Stoombehandeling

De hoge temperatuur van de stoom doodt bedwantsen en eitjes. Vaak is ook inzet van pesticiden nodig.

Inzet insecticiden

Met insecticide behandelen van alle kieren en gaatjes waar de bedwants eitjes achterlaat of zich verschuilt.

Bedwantsen laten bestrijden

Heeft u regelmatig last van rode bultjes wanneer u ’s ochtends wakker wordt? Of zitten er bloedvlekjes op uw lakens en weet u niet waar deze vandaan komen? Dan kan dit duiden op de aanwezigheid van bedwantsen. De beestjes prikken met hun puntige snuit in uw huid en zuigen bloed op. Bedwantsen zijn vooral ‘s nachts actief en zijn bovendien erg klein. Veel mensen hebben hierdoor niet in de gaten dat zij te maken hebben met dit ongedierte. Om van bedwantsen af te komen is bestrijding noodzakelijk. Voor het bestrijden van bedwantsen kunt u Wijdema Ongediertespecialisten inschakelen. Wij helpen u van de bedwantsen af!

Veel mensen hebben niet in de gaten dat zij te maken hebben met bedwantsen.

Is de bedwants gevaarlijk?

Een bedwants leeft van mensenbloed. Een beet van de bedwants laat een klein rood bultje achter. Beten van de bedwants zijn over het algemeen niet gevaarlijk, maar kunnen wel erg jeuken. Sommige mensen kunnen echter een allergische reactie krijgen. Daarnaast verstoren bedwantsen uw nachtrust, en zijn de jeukende bultjes erg vervelend. Het is daarom verstandig om een bestrijder in te schakelen om de bedwantsen te bestrijden. Bent u gebeten door een bedwants? Dan kunt u uw huid behandelen met steroïde zalf of calamine lotion.

Bedwants herkennen

De bedwants is een ongedierte dat voornamelijk in en rondom bedden leeft. Ze zijn vooral ‘s nachts actief, enkele millimeters lang, en bruin (soms bruinrood) van kleur. Wanneer u een geïrriteerde huid heeft, kan dit duiden op de aanwezigheid van bedwantsen. Een bedwantsen beet laat namelijk een klein rood bultje achter. Daarnaast kunt u de aanwezigheid van bedwantsen herkennen aan bloedvlekjes in uw bed. Deze vlekken ontstaan doordat u beweegt in uw slaap, waardoor u zonder het te weten een bedwants plet. Bedwantsen zijn verder te herkennen aan kleine zwarte uitwerpselen. Ziet u een insect wat aan de omschrijving voldoet, of heeft u last van kleine bultjes? Of herkent u een van de andere signalen? Dan is de kans zeer groot dat u last heeft van bedwantsen.

 

Definitief verlost van de bedwants

Veel mensen die te maken hebben met bedwantsen doen hun beddengoed in de was. Op deze manier denken zij verlost te zijn van het ongedierte. Dit is echter zelden het geval. Het verplaatsen van beddengoed zorgt juist voor verdere verspreiding van de bedwantsen door uw woning. De bedwantsen verstoppen zich daarnaast vaak ook op andere plaatsen dan het beddengoed. Ook kunnen ze elders eitjes achter hebben gelaten waardoor u opnieuw last krijgt van bedwantsen. Grondige bestrijding is dus nodig. Om definitief van het ongedierte af te komen schakelt u onze professionele bestrijders in. Wij beschikken over de juiste kennis en middelen om alle bedwantsen te verdelgen.

Om definitief van bedwantsen af te komen is professionele bestrijding nodig.

Professionele bestrijder inschakelen

Voor het bestrijden van bedwantsen bent u bij Wijdema Ongediertespecialisten aan het juiste adres. Wij hebben meer dan tien jaar ervaring in het bestrijden van ongedierte. Vermoedt u last te hebben van bedwantsen? Laat ons dan een inspectie uitvoeren. Deze inspectie is geheel vrijblijvend. Mocht u inderdaad last hebben van bedwantsen, dan stellen wij een scherpe offerte voor u op. Huurt u ons in dan zorgen wij voor effectieve bestrijding van de bedwantsen.

Hoe bestrijden wij bedwantsen?

Voor de bestrijding van bedwantsen maken wij gebruik van stoom of een chemische behandeling. De bedwants overleeft beide behandelingen niet. Bij een chemische behandeling gebruiken wij vergif om de bedwants te bestrijden. Het voordeel hiervan is dat het gif ook bedwantsen in kieren en gaten verdelgt. Wilt u liever geen vergif gebruiken bij het bestrijden van bedwantsen? Dan kiest u voor het bestrijden met stoom. Dit heeft als grote voordeel dat de warmte niet alleen de bedwantsen zelf, maar ook de eitjes verdelgt. (De chemische behandeling heeft geen effect op de eitjes waardoor we de bedwantsen soms meerdere keren moeten bestrijden.) Verder heeft de stoombehandeling als voordeel dat we ook bedwantsen op matrassen en boxsprings effectief kunnen bestrijden.

Direct bestrijder inschakelen voor bestrijden bedwantsen

Indien u niet tijdig optreedt, blijft u lang last houden van bedwantsen. Enige spoed is dus gepast wanneer u te maken heeft met dit ongedierte. Wilt u snel verlost worden van bedwantsen? Neem dan contact op met Wijdema Ongediertespecialisten. Wij kunnen dezelfde dag nog bij u langskomen om de bedwantsen op de juiste wijze te bestrijden.

Heb ik last van bedwantsen?

De bedwants is een insect van enkele millimeters lang en bruin van kleur. Bedwantsen leven vaak in groepjes en verschuilen zich het grootste deel van de dag. U treft ze vooral aan in slaapkamers. De beet van een bedwants laat kleine rode bultjes achter die kunnen jeuken. Ziet u een insect wat aan de omschrijving voldoet, of heeft u last van kleine bultjes? Dan is de kans zeer groot dat u last heeft van bedwantsen.

Wat zijn de kosten?

De kosten van het bestrijden van bedwantsen zijn afhankelijk van waar de bedwantsen actief zijn en de omvang van de bedwantsen-plaag waar u mee te maken heeft. Wij maken een scherpe offerte voor u die precies aansluit bij uw situatie. Transparantie staat hierbij voorop. Ook geven wij helder advies. Zo maakt u geen onnodige kosten.

Preventie

Hoe voorkomt u dat u te maken krijgt met bedwantsen? Het is belangrijk dat u wanneer u elders verblijft (bijvoorbeeld in een hotel of ander vakantieadres) de kamer waar u slaapt grondig naloopt op sporen van bedwantsen. Zorg dat er geen bedwantsen via uw bagage mee terugreizen. Controleer ook tweedehands spullen goed voor u ze mee naar binnen neemt!

Werkgebied

U kunt ons overal inschakelen in de provincie Noord-Holland. Wij werken o.a. in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Den Helder, Haarlem, Hilversum, Hoorn, Purmerend en Zaandam.

cpmv
0 +
Jaar ervaring
0 +
Succesvolle bestrijdingen
0 %
Tevredenheid is ons doel

Zoekt u een ervaren bestrijder of wilt u meer informatie?

U kunt ons telefonisch bereiken via 020-7870116 of mail naar info@wijdema.nl. Ook kunt u het contactformulier invullen.
Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van  08:30 tot 17:30.

Contactinformatie

Contactformulier