in

Wanneer u vermoedt dat er sprake is van houtworm binnen uw woning, dient u zo snel mogelijk een ongediertebestrijder in te schakelen. Het is namelijk niet mogelijk om houtworm zelf te bestrijden, omdat particulieren hier niet de juiste middelen voor hebben. Daarbij is het niet mogelijk om deze middelen als particulier aan te schaffen.

Houtworm zelf bestrijdenMocht u toch in het bezit zijn gekomen van bestrijdingsmiddelen voor het bestrijden van houtworm, wees er dan alert op dat dit zeer giftige middelen zijn. Deze stoffen kunnen schadelijk zijn voor uw gezondheid, die van uw kinderen en van uw huisdieren, als het middel niet op de juiste wijze gebruikt wordt bij het bestrijden van houtworm. Niet voor niets mogen alleen ongediertebestrijders met de juiste certificaten deze middelen kopen en gebruiken.

Ook is het zeer belangrijk dat de houtworm grondig bestreden wordt, om te voorkomen dat deze terugkeert. Daarbij kunnen er kleine houtwormen in het hout blijven zitten en overleven, waardoor de schade verder vergroot zal worden. De ervaring die onze bestrijders hebben in het bestrijden van ongedierte maakt dat wij de houtworm op een grondige en effectieve wijze kunnen bestrijden.

Tip: bestrijk houten constructies met beits! Het beits kan voorkomen dat houtworm zich in de houten constructies ophoudt. Dit is echter niet voldoende bij het bestrijden van houtworm.

Recent Posts