Muizen bestrijden

Wij komen graag bij u langs voor een zorgvuldige inspectie, waarvoor wij geen kosten in rekening brengen. Huurt u ons in dan bestrijden wij de muizen op effectieve wijze.

  • Ervaren bestrijders
  • Zorgvuldige inspectie
  • Vaak nog dezelfde dag geholpen
  • Helder advies
  • Effectieve bestrijding
  • CPMV gecertificeerd

1. Inspectie

We lopen uw woning grondig na en maken een zorgvuldige analyse. Voor de inspectie rekenen wij geen kosten.

2. Scherpe offerte

Op basis van de inspectie stellen we een scherpe offerte voor u op met een deskundig plan van aanpak en helder advies.

3. Effectieve bestrijding

Huurt u ons in dan zorgen wij voor effectieve bestrijding van de muizen. Wij verlossen u van de muizenplaag!

Onze werkwijze

Goede service, heldere offerte en deskundig advies

Bij Wijdema Ongediertespecialisten staat goede service voorop. We maken echt tijd voor u vrij om het probleem grondig aan te pakken. Weet u niet waar de muizen zich schuil houden? Wij zoeken het voor u uit, inventariseren de omvang van de muizenplaag en stellen een transparante offerte op. Geen kleine lettertjes en onverwachte verrassingen. Bestrijden doen wij op een verantwoorde manier met beproefde methoden. We gebruiken nooit meer bestrijdingsmiddel dan strikt noodzakelijk en waarborgen  de veiligheid. Ook kunnen wij gifvrije methoden inzetten. Achteraf ruimen we alles altijd netjes voor u op.

Bestrijdingsmiddel

Muizen bestrijden wij onder andere door gifkorrels te strooien op plaatsen waar de muizen actief zijn.

Muizenklem/Muizenval

De muizen lokken we met aas naar de klem of val. De klem doodt de muizen. De muizenval vangt de muizen op diervriendelijke wijze.

Muizen bestrijden met Wijdema Ongediertespecialisten

Muizen: verreweg de meeste Nederlanders hebben er een grote hekel aan. Muizen kunnen ziektes en bacteriën met zich meedragen en veel schade aanrichten. Doordat muizen klein van stuk zijn kost het ze weinig moeite om een woning binnen te dringen. U kunt ze overal tegenkomen: in de tuin, in de keuken, in de schuur. Ze kunnen zelfs onder het dak, onder het plafond, in de spouwmuren of onder de vloer zitten. Zijn ze eenmaal binnen dan kunnen ze allerlei knaagschade aanrichten. Is het u de laatste tijd opgevallen dat er bijvoorbeeld aan etenswaren is geknaagd? Dan kan dit heel goed duiden op de aanwezigheid van muizen. Muizen verblijven graag binnen: het is er warm en er is voldoende voedsel te vinden. Heeft u last van muizen? Wijdema Ongediertespecialisten helpt u graag! Wij hebben veel ervaring in het bestrijden van muizen.

Ook voor het bestrijden van ratten kunt u ons inschakelen.

Kunnen muizen voor problemen zorgen?

Ja, muizen kunnen wel degelijk voor problemen zorgen wanneer zij aanwezig zijn in uw woning. Doordat de tanden van deze beestjes constant groeien, zoeken ze dingen om aan te knagen. Dit doen ze om hun tanden kort te houden. Het maakt muizen niet uit waaraan ze knagen. Ook isolatiemateriaal, leidingen of kabels moeten het ontgelden. Met name het knagen aan elektriciteitskabels kan voor gevaarlijke situaties zorgen. Wanneer een muis namelijk een kabel doorbijt, kan dit resulteren in kortsluiting. In het ergste geval komen hierbij vonken vrij die brand kunnen veroorzaken. Ten tweede kan de aanwezigheid van muizen schadelijk zijn voor uw gezondheid. Waarom? Omdat ze overal in uw woning poepen en plassen. Ook dragen ze allerlei ziektes bij zich. Uw gezondheid kan hieronder lijden. Ten derde kunnen muizen ook stankoverlast veroorzaken. Ze verspreiden een muffe geur, en de uitwerpselen en urine die ze achterlaten ruiken zeer onaangenaam. Ook dode muizen die in huis liggen veroorzaken stankoverlast.

Muizen kunnen brand veroorzaken en u ziek maken.

Wanneer u muizen niet tijdig aanpakt kan er een muizenplaag ontstaan. Muizen kunnen binnen enkele weken al een nestje voortbrengen, met soms wel 12 jongen per muizennest. Schakel daarom een professionele muizenbestrijder in om muizen te verdelgen. Neem ook maatregelen om muizen te weren. Op onze preventiepagina kunt u hier meer over lezen.

Aanwezigheid van muizen herkennen

Muizen zijn meesters in verstoppen. Doordat ze zo klein zijn, kunnen ze zich in allerlei hoeken, spleten, kieren en gaten wurmen. Ook zijn ze erg schuw, en vooral ‘s nachts actief. Het kan dan ook goed zijn dat u nog nooit muizen in uw woning heeft gezien. De aanwezigheid van muizen merken veel mensen pas op als zij knaagsporen zien. Een tweede aanwijzing voor de aanwezigheid van muizen zijn hun keutels. Deze keutels zijn ongeveer net zo groot als korrels hagelslag. Verder zijn muizen ook te herkennen aan de geur die zij verspreiden. Ze bakenen hun territorium vaak af met urine. Zeker wanneer er sprake is van een muizenplaag, kan er behoorlijk wat stankoverlast ontstaan.

 

Muizen bestrijden met vallen

Heeft u ontdekt dat er muizen aanwezig zijn in uw woning? Dan wilt u waarschijnlijk zo snel mogelijk verlost worden van dit ongedierte. Een van de technieken om van muizen af te komen is het plaatsen van muizenvallen. De meeste mensen schaffen dan een paar muizenvallen aan en plaatsen deze op lukrake plekken in hun woning. De kans dat u alle muizen op deze manier weet te vangen is erg klein. Wanneer u een beroep doet op Wijdema Ongediertespecialisten dan bestrijden wij alle muizen voor u. Onze professionele bestrijders weten namelijk precies waar zij de vallen moeten plaatsen en welke vallen zij moeten gebruiken. Daarnaast dichten wij alle gaten waar de muizen doorheen kunnen kruipen. Indien nodig zetten onze muizenbestrijders ook bestrijdingsmiddelen in.

Vergif gebruiken voor bestrijding

Wilt u muizen bestrijden met vergif? Wees dan wel bewust van de gevaren. Veel mensen plaatsen schaaltjes met vergif op meerdere plekken in hun woning. Zodra de muizen hiervan eten, sterven zij binnen afzienbare tijd. Bestrijden met vergif brengt echter ook gevaren met zich mee. Zo kunnen kinderen en andere huisdieren ook met dit vergif in aanraking komen. Dit kan grote gevolgen hebben voor hun gezondheid. Door Wijdema Ongediertespecialisten in te schakelen, hoeft u hier niet bang voor te zijn. Onze specialisten zetten gif altijd op een verantwoorde en veilige manier in.

Gif zetten wij altijd op een verantwoorde en veilige manier in.

Waarom kiest u voor Wijdema Ongediertespecialisten?

Heeft u het vermoeden dat er muizen aanwezig zijn in uw woning maar weet u het niet helemaal zeker? Neem dan contact op met Wijdema Ongediertespecialisten om dit vast te stellen. Onze specialisten voeren een inspectie uit om te controleren of er daadwerkelijk muizen aanwezig zijn. Indien dit het geval is, stellen wij een scherpe offerte met een plan van aanpak op. Wij gaan dan graag voor u aan de slag met bestrijden.

Snel verlost van muizen

Doordat muizen veel schade aan kunnen richten, is snel handelen gewenst. Om snel verlost te zijn van de muizen, neemt u contact op met Wijdema Ongediertespecialisten. Onze bestrijders kunnen vaak dezelfde dag nog langskomen om de muizen op een effectieve wijze te bestrijden. Het ongedierte is op deze manier binnen no-time verdwenen uit uw woning. Als CPMV-gecertificeerd bedrijf voorzien we u van een passende oplossing om de muizen aan te pakken en verdere schade te voorkomen!

Heb ik last van muizen?

Muizen zijn kleine knaagdieren van enkele centimeters lang en hebben vaak een grijze of bruine vacht. De staart is even lang als het lichaam. Verschillende signalen kunnen duiden op de aanwezigheid van muizen. Let op of u muizenkeutels (kleine, langwerpige uitwerpselen) of knaagschade ziet. Luister ook of u geritsel hoort in muren of plafonds. (Vooral in de avond- en ochtendschemering gaan de muizen op pad.) Daarnaast kunnen muizen een onaangename geur verspreiden omdat zij met urine hun territorium afbakenen. Herkent u een of meer van deze signalen? Schakel dan een bestrijder in!

Wat zijn de kosten?

De kosten van muizen bestrijden is afhankelijk van waar de muizen precies actief zijn en de omvang van de aantasting. Wij maken een scherpe offerte voor u die precies aansluit bij uw situatie. Transparantie staat hierbij voorop. Ook geven wij helder advies. Zo maakt u geen onnodige kosten.

Preventie

Hoe voorkomt u dat u te maken krijgt met muizen? Hiervoor zijn verschillende methoden zoals een preventieve behandeling door een muizen specialist. Ook is het belangrijk om uw huis goed schoon te houden. Muizen kunnen afkomen op etensresten. Zorg daarnaast dat u eten goed opbergt.

Werkgebied

U kunt ons overal inschakelen in de provincie Noord-Holland. Wij werken o.a. in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Den Helder, Haarlem, Hilversum, Hoorn, Purmerend en Zaandam.

cpmv
0 +
Jaar ervaring
0 +
Succesvolle bestrijdingen
0 %
Tevredenheid is ons doel

Zoekt u een ervaren bestrijder of wilt u meer informatie?

U kunt ons telefonisch bereiken via 020-7870116 of mail naar info@wijdema.nl. Ook kunt u het contactformulier invullen.
Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 08:30 tot 17:30.

Contactinformatie

Contactformulier