Wij zijn gespecialiseerd in het bestrijden van:

boktor bestrijden

Boktorren

Boktorren zijn kevers met een langwerpig lichaam en lange voelsprieten. De boktor zelf is niet schadelijk, maar de larven van deze kever eten hout en richten zo veel schade aan.

houtworm bestrijden

Houtworm

Houtwormen zijn houtetende insectenlarven. Ze zijn wit van kleur en kunnen 7 millimeter lang worden. Doordat zij door hout heen tunnelen richten ze grote schade aan.

bonte knaagkever bestrijden

Bonte knaagkevers

Bonte knaagkevers zijn kleine bruine kevers (maximaal 8 millimeter lang) die als larve in hout leven. De larven eten hout en beschadigen houten planken en balken met hun vraatzucht.

spinthoutkever bestrijden

Spinthoutkevers

De spinthoutkever is een kleine bruine, langwerpige kever. Spinthoutkevers leggen eitjes in hout, waarna de larven zich met het hout voeden en zo schade aanrichten.

inspectie

Huiszwam

De huiszwam is een schimmelsoort met een oranje of bruine kleur die zich zeer snel kan verspreiden. Huiszwam groeit op hout bij hoge luchtvochtigheid.

kelderzwam bestrijden

Kelderzwam

Kelderzwam is een schimmel die voorkomt in vochtige ruimtes en in de vorm van een waaier groeit. Kelderzwam groeit op hout bij hoge luchtvochtigheid.

poriënzwam bestrijden

Poriënzwam

Poriënzwammen herkent u aan een grijze/witte kleur en groei in de vorm van een waaier. De poriënzwam komt vooral voor in donkere, vochtige ruimten.

kelderzwam bestrijden

Alle zwammen

Wij bestrijden alle soorten houtaantastende schimmels en zwammen. Algemene informatie over zwambestrijding vindt u op deze pagina.