Ongediertebestrijding in Alkmaar

Wij komen graag bij u langs voor een zorgvuldige inspectie om het probleem in kaart te brengen. Wij zorgen vervolgens voor effectieve bestrijding van al het ongedierte. Maak een afspraak!

  • Ervaren bestrijders
  • Zorgvuldige inspectie
  • Vaak nog dezelfde dag geholpen
  • Helder advies
  • Effectieve bestrijding
  • CPMV gecertificeerd

1. Inspectie

We lopen uw huis grondig na en sporen het ongedierte op. Ook stellen we vast met welk ongedierte u te maken heeft.

2. Plan van aanpak

Op basis van de inspectie stellen we een deskundig plan van aanpak op en geven we helder advies.

3. Effectieve bestrijding

Wij zorgen voor effectieve bestrijding van al het ongedierte op een veilige en verantwoorde wijze.

Onze werkwijze

We maken echt tijd voor u vrij om het probleem grondig te analyseren. Daarbij rekenen wij geen voorrijkosten. Op basis van onze analyse geven we u graag deskundig advies en indien professionele bestrijding nodig blijkt ontvangt u van ons een transparante offerte. Geen kleine lettertjes en onverwachte verrassingen. Bestrijden doen wij op een verantwoorde manier met beproefde methoden. De inzet van bestrijdingsmiddelen is hierbij helaas soms onvermijdelijk. We gebruiken echter nooit meer dan strikt noodzakelijk. Achteraf ruimen we alles netjes voor u op.

Goede service, scherpe offerte en helder advies

Ongediertebestrijding in Alkmaar uit laten voeren

Heeft u enig idee hoeveel soorten ongedierte er zijn? Veel mensen weten niet dat er ongedierte in hun woning leeft. Dit brengt echter de nodige risico’s met zich mee! Denk bijvoorbeeld aan het feit dat ongedierte u ziek kan maken. Of denk aan de schade die ongedierte aan uw woning kan aanrichten. Houtworm en zwamvorming kunnen houten constructies in uw woning aantasten, muizen en wespen kunnen uw isolatiemateriaal beschadigen, enzovoorts. Het is daarom belangrijk om tijdig de hulp van onze ongediertebestrijding in Alkmaar in te schakelen.

Veel soorten ongedierte kunnen zich razendsnel voortplanten. Het vrouwtje van de huismuis bijvoorbeeld kan tientallen jongen krijgen op jaarbasis! Verergering van de ongedierteplaag is hierdoor moeilijk tegen te houden zonder professionele hulp. Om schade aan uw woning en gezondheidsrisico’s tegen te gaan zorgen onze specialisten voor effectieve ongediertebestrijding in Alkmaar.

 

Oplossingen voor ongedierte in huis

Ongediertebestrijding is geen eenvoudige klus. Wij beschikken over hulpmiddelen die het bestrijden van ongedierte makkelijker maken. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van de heteluchtmethode of een oppervlaktebehandeling. Met deze methoden kunnen we ongedierte op een effectieve wijze aanpakken. Helaas is het in sommige gevallen noodzakelijk om vergif te gebruiken voor de ongediertebestrijding in Alkmaar.

Het is sterk af te raden om zelf aan de slag te gaan met vergif bij de bestrijding van het ongedierte in huis. Vergif kan namelijk bij onverantwoord gebruik voor onnodig grote gezondheidsrisico’s zorgen. Onze ongediertebestrijders zijn CPMV gecertificeerd. Hierdoor bent u verzekerd van een verantwoorde en milieubewuste manier van werken.

Service bij onze ongediertebestrijding in Alkmaar

Wanneer u voor Wijdema Ongediertespecialisten kiest voor ongediertebestrijding in Alkmaar, profiteert u van een uitgebreide service. Zo zullen we vooraf altijd een zorgvuldige inspectie uitvoeren. Op basis van deze inspectie maken we een deskundig plan van aanpak. Vervolgens gaan we aan de slag met het bestrijden van het ongedierte. In veel gevallen kunnen we als u ‘s ochtends belt dezelfde dag nog bij u langskomen. Na de bestrijding adviseren we u graag hoe u kunt voorkomen dat u opnieuw last krijgt van ongedierte.

Direct hulp nodig? Neem contact op!

Heeft u de hulp van onze ongediertebestrijding in Alkmaar vandaag nog nodig bij het bestrijden van ongedierte uit uw woning? Neem contact met onze bestrijders op om de mogelijkheden door te spreken. We helpen u graag van het ongedierte af!

Wat zijn de kosten?

De kosten van het bestrijden zijn afhankelijk van het soort ongedierte waar u te maken heeft en de omvang van de aantasting. Wij maken een scherpe offerte voor u die precies aansluit bij uw situatie. Transparantie staat hierbij voorop. Ook geven wij helder advies. Zo maakt u geen onnodige kosten.

Ongedierte

Wij zijn gespecialiseerd in het bestrijden van de volgende insecten en plaagdieren:

Bedwantsen
Boktorren
Houtworm
Muizen
Wespen
Zilvervisjes
Zwammen

cpmv
0 +
Jaar ervaring
0 +
Succesvolle bestrijdingen
0 %
Tevredenheid is ons doel

Zoekt u een ervaren bestrijder of wilt u meer informatie?

U kunt ons telefonisch bereiken via 072-7820540 of mail naar info@wijdema.nl. Ook kunt u het contactformulier invullen.
Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 08:30 tot 17:30.

Contactinformatie

Contactformulier