Ongediertebestrijding in Almere

Wij komen graag bij u langs voor een zorgvuldige inspectie om het probleem in kaart te brengen. Wij zorgen vervolgens voor effectieve bestrijding van al het ongedierte. Maak een afspraak!
  • Ervaren bestrijders
  • Gratis vrijblijvende inspectie
  • Vaak nog dezelfde dag geholpen
  • Helder advies
  • Effectieve bestrijding
  • CPMV gecertificeerd
1. Inspectie
We lopen uw huis grondig na en sporen het ongedierte op. Ook stellen we vast met welk ongedierte u te maken heeft.
2. Plan van aanpak
Op basis van de inspectie stellen we een deskundig plan van aanpak op en geven we helder advies.
3. Effectieve bestrijding
Wij zorgen voor effectieve bestrijding van al het ongedierte op een veilige en verantwoorde wijze.
Onze werkwijze
We maken echt tijd voor u vrij om het probleem grondig te analyseren. Daarbij rekenen wij geen voorrijkosten. Op basis van onze analyse geven we u graag deskundig advies en indien professionele bestrijding nodig blijkt ontvangt u van ons een transparante offerte. Geen kleine lettertjes en onverwachte verrassingen. Bestrijden doen wij op een verantwoorde manier met beproefde methoden. De inzet van bestrijdingsmiddelen is hierbij helaas soms onvermijdelijk. We gebruiken echter nooit meer dan strikt noodzakelijk. Achteraf ruimen we alles netjes voor u op.

Goede service, gratis offerte en helder advies

Hulp bij ongediertebestrijding in Almere? Bel onze specialisten!

Heeft u hulp nodig bij het bestrijden van ongedierte in huis? Of wilt u weten of er ongedierte in uw woning leeft? Onze specialisten helpen u graag bij ongediertebestrijding in Almere. Met een uitgebreide inspectie brengen we de verstop plekken van ongedierte in uw woning in kaart. Zo kunnen we voor een effectieve oplossing zorgen bij het bestrijden van het ongedierte. Hierna gaan we op een verantwoorde manier aan de slag met bestrijden.

Het is erg belangrijk om het ongedierte in Almere tijdig door ons te laten bestrijden. Niet alleen is ongedierte slecht voor de hygiëne, ook brengt ongedierte enkele risico’s met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan de schade die ongedierte kan veroorzaken. Muizen knagen aan isolatiemateriaal en houtworm tast houten constructies aan. Daarbij kan ongedierte u ziek maken. Ze dragen vaak allerlei ziekteverwekkende bacteriën met zich mee. Daarnaast is bijvoorbeeld een wespennest in uw spouwmuur erg vervelend. Welke ongediertesoorten wilt u door onze ongediertebestrijding in Almere laten bestrijden?

Oplossingen voor het bestrijden van ongedierte in Almere

Om ongedierte op een effectieve wijze te bestrijden is een doelgerichte aanpak essentieel. Helaas kunt u geen beroep meer doen op de gemeente Almere. Gelukkig kunt u wel terecht bij Wijdema Ongediertespecialisten! Tijdens de ongediertebestrijding in Almere voeren wij altijd eerst een uitgebreide inspectie uit. Zo voorkomen we onnodig gebruik van gifstoffen. Ook brengen we tijdens de inspectie de omvang van de plaag in kaart en bepalen we van welk plaagdier u last heeft. Zo kunnen we het plan van aanpak precies afstemmen op de situatie.

 

Hoewel we altijd proberen om het gebruik van gifstoffen te vermijden, is dit niet altijd mogelijk. Doordat wij CPMV gecertificeerd zijn weet u zeker dat we bij het gebruik van gifstoffen op een verantwoorde en milieubewuste manier te werk gaan. Laat het gebruik van gifstoffen bij de ongediertebestrijding in Almere altijd aan een specialist over. Wanneer u zelf aan de slag gaat met gif loopt u een groot risico op gezondheidsproblemen.

Service van Wijdema Ongediertespecialisten

Wijdema Ongediertespecialisten biedt u niet alleen hulp van CPMV gecertificeerde vakmensen bij ongediertebestrijding in Almere. Ook geven we u helder advies om nieuwe overlast door ongedierte te voorkomen. Het is bijvoorbeeld verstandig om kieren te dichten en hout te behandelen met beits. Als u ons ‘s ochtend belt voor het bestrijden van ongedierte dan kunnen we u vaak dezelfde dag nog helpen.

Wilt u meer weten over ongediertebestrijding? Of bent u benieuwd hoe we u kunnen helpen bij het bestrijden van ongedierte? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken! Bel Wijdema Ongediertespecialisten bij ongedierte in huis.

Wat zijn de kosten?
De kosten van het bestrijden zijn afhankelijk van het soort ongedierte waar u te maken heeft en de omvang van de aantasting. Wij maken gratis een vrijblijvende offerte voor u die precies aansluit bij uw situatie. Transparantie staat hierbij voorop. Ook geven wij helder advies. Zo maakt u geen onnodige kosten.
Ongedierte
Wij zijn gespecialiseerd in het bestrijden van de volgende insecten en plaagdieren:
Bedwantsen
Boktorren
Houtworm
Muizen
Wespen
Zilvervisjes
Zwammen
cpmv
0 +
Jaar ervaring
0 +
Succesvolle bestrijdingen
0 %
Tevredenheid is ons doel

Zoekt u een ervaren bestrijder of wilt u meer informatie?

U kunt ons telefonisch bereiken via 036-7820509 of mail naar info@wijdema.nl. Ook kunt u het contactformulier invullen.
Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 08:30 tot 17:30.

Contactinformatie
Contactformulier