Ongediertebestrijding in Amersfoort

Wij komen graag bij u langs voor een zorgvuldige inspectie om het probleem in kaart te brengen. Wij zorgen vervolgens voor effectieve bestrijding van al het ongedierte. Maak een afspraak!
  • Ervaren bestrijders
  • Gratis vrijblijvende inspectie
  • Vaak nog dezelfde dag geholpen
  • Helder advies
  • Effectieve bestrijding
  • CPMV gecertificeerd
1. Inspectie
We lopen uw huis grondig na en sporen het ongedierte op. Ook stellen we vast met welk ongedierte u te maken heeft.
2. Plan van aanpak
Op basis van de inspectie stellen we een deskundig plan van aanpak op en geven we helder advies.
3. Effectieve bestrijding
Wij zorgen voor effectieve bestrijding van al het ongedierte op een veilige en verantwoorde wijze.
Onze werkwijze
We maken echt tijd voor u vrij om het probleem grondig te analyseren. Daarbij rekenen wij geen voorrijkosten. Op basis van onze analyse geven we u graag deskundig advies en indien professionele bestrijding nodig blijkt ontvangt u van ons een transparante offerte. Geen kleine lettertjes en onverwachte verrassingen. Bestrijden doen wij op een verantwoorde manier met beproefde methoden. De inzet van bestrijdingsmiddelen is hierbij helaas soms onvermijdelijk. We gebruiken echter nooit meer dan strikt noodzakelijk. Achteraf ruimen we alles netjes voor u op.

Goede service, gratis offerte en helder advies

Ongedierte in huis? Bel onze ongediertebestrijding in Amersfoort!

Bij het bestrijden van ongedierte in uw woning kan de hulp van een specialist wenselijk zijn. Wijdema Ongediertespecialisten helpt u graag bij ongediertebestrijding in Amersfoort! Met een uitgebreide inspectie brengen we de verstop plekken van de verschillende ongediertesoorten in kaart. Aan de hand van deze inspectie maken we een passend plan van aanpak. Zo kunnen we het ongedierte vervolgens zeer effectief bestrijden. Welke ongediertesoort wilt u laten bestrijden door onze specialisten?

Er zijn verschillende redenen om niet te lang te wachten met ongediertebestrijding in Amersfoort. Het ongedierte kan voor schade aan uw woning zorgen en een risico voor uw gezondheid vormen. Houtworm kan het hout in uw woning ernstig beschadigen. Ook muizen kunnen voor veel schade zorgen. Daarnaast kunnen zowel insecten als knaagdieren (o.a. muizen) allerlei ziekmakende bacteriën bij zich dragen. Met onze ongediertebestrijding in Amersfoort bent u snel verlost van het ongedierte in huis.

 

Aanpak bij de ongediertebestrijding in Amersfoort

Zoals reeds beschreven zorgen wij, voor het daadwerkelijk bestrijden van ongedierte, voor een uitgebreide inspectie. Zo krijgen we een goed beeld van de ruimtes waar het ongedierte zich bevindt. Het zou erg vervelend zijn als er bijvoorbeeld wespen, muizen of houtwormen achterblijven en opnieuw voor overlast zorgen. Wij beschikken over verschillende methoden om alle soorten ongedierte te kunnen bestrijden. Denk aan de heteluchtmethode en een oppervlaktebehandeling.

Helaas is het niet altijd mogelijk om het gebruik van giftige stoffen te vermijden. Bij het gebruik van vergif zorgen we altijd voor een milieubewuste en verantwoorde aanpak. Het gebruik van vergif kan gezondheidsrisico’s met zich meebrengen bij onverantwoord gebruik. Dit is ook de reden dat veel mensen kiezen voor onze hulp, in plaats van zelf aan de slag te gaan met vergif. Het gebruik hiervan kan gevaarlijk zijn als uw kinderen of huisdieren met het vergif in aanraking komen.

Specialistische hulp van Wijdema Ongediertespecialisten

Wijdema Ongediertespecialisten zorgt voor uitstekende service bij ongediertebestrijding in Amersfoort. Zo zijn al onze ongediertebestrijders CPMV gecertificeerd, waardoor u verzekerd bent van een verantwoorde manier van werken. Daarbij beschikken wij over jarenlange ervaring in ongediertebestrijding. Verder kunt u bij ons rekenen op een zorgvuldige inspectie en helder advies.

Bent u benieuwd wat Wijdema Ongediertespecialisten voor u kan betekenen? Of wilt u meer weten over onze bestrijdingsmethodes? Bel ons en maak een afspraak! We helpen u graag.

Wat zijn de kosten?
De kosten van het bestrijden zijn afhankelijk van het soort ongedierte waar u te maken heeft en de omvang van de aantasting. Wij maken gratis een vrijblijvende offerte voor u die precies aansluit bij uw situatie. Transparantie staat hierbij voorop. Ook geven wij helder advies. Zo maakt u geen onnodige kosten.
Ongedierte
Wij zijn gespecialiseerd in het bestrijden van de volgende insecten en plaagdieren:
Bedwantsen
Boktorren
Houtworm
Muizen
Wespen
Zilvervisjes
Zwammen
cpmv
0 +
Jaar ervaring
0 +
Succesvolle bestrijdingen
0 %
Tevredenheid is ons doel

Zoekt u een ervaren bestrijder of wilt u meer informatie?

U kunt ons telefonisch bereiken via 033-7820566 of mail naar info@wijdema.nl. Ook kunt u het contactformulier invullen.
Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 08:30 tot 17:30.

Contactinformatie
Contactformulier