Ongediertebestrijding in Amsterdam

Wij komen graag bij u langs voor een zorgvuldige inspectie om het probleem in kaart te brengen. Wij zorgen vervolgens voor effectieve bestrijding van al het ongedierte. Maak een afspraak!

  • Ervaren bestrijders
  • Zorgvuldige inspectie
  • Vaak nog dezelfde dag geholpen
  • Helder advies
  • Effectieve bestrijding
  • CPMV gecertificeerd

1. Inspectie

We lopen uw huis grondig na en sporen het ongedierte op. Ook stellen we vast met welk ongedierte u te maken heeft.

2. Plan van aanpak

Op basis van de inspectie stellen we een deskundig plan van aanpak op en geven we helder advies.

3. Effectieve bestrijding

Wij zorgen voor effectieve bestrijding van al het ongedierte op een veilige en verantwoorde wijze.

Onze werkwijze

We maken echt tijd voor u vrij om het probleem grondig te analyseren. Daarbij rekenen wij geen voorrijkosten. Op basis van onze analyse geven we u graag deskundig advies en indien professionele bestrijding nodig blijkt ontvangt u van ons een transparante offerte. Geen kleine lettertjes en onverwachte verrassingen. Bestrijden doen wij op een verantwoorde manier met beproefde methoden. De inzet van bestrijdingsmiddelen is hierbij helaas soms onvermijdelijk. We gebruiken echter nooit meer dan strikt noodzakelijk. Achteraf ruimen we alles netjes voor u op.

Goede service, scherpe offerte en helder advies

Ongediertebestrijding in Amsterdam? Wij staan voor u klaar!

Heeft u last van ongedierte in huis of tuin zoals muizen, wespen, bedwantsen of houtworm? Onze ongediertebestrijding in Amsterdam staat voor u klaar! Het is niet alleen onhygiënisch dat er ongedierte in uw woning leeft. Ongedierte kan ook voor schade en gezondheidsproblemen zorgen. Muizen dragen bijvoorbeeld ziekmakende bacteriën en virussen bij zich. Ook kunnen muizen veel schade aan uw woning aanrichten. Reden genoeg om tijdig in te grijpen! Zo beperkt u de gevaren voor uw gezondheid en voorkomt u schade aan uw woning of tuin. Daarnaast voorkomt u hiermee dat de ongedierteplaag zich verder uitbreid. Voor iedere ongediertesoort hebben wij een passende oplossing.

Hulp bij ongediertebestrijding in Amsterdam

Tijdens het bestrijden van ongedierte in uw woning kunnen we diverse hulpmiddelen inzetten. Denk bijvoorbeeld aan de heteluchtmethode of een oppervlaktebehandeling. Wij doen er alles aan om tijdens de ongediertebestrijding in Amsterdam een gifvrije oplossing te vinden. Helaas is het gebruik van gif soms onvermijdelijk. Wij gaan echter verantwoord en veilig te werk. We gebruiken namelijk nooit meer gif dan nodig is en houden ons strikt aan de voorschriften.

 

Heeft u last van ongedierte? Dan is het altijd raadzaam om de hulp van onze ongediertebestrijding in Amsterdam te kiezen. Vaak blijkt het geen eenvoudige klus om van het ongedierte af te komen. Zonder effectieve aanpak is de kans echter groot dat het ongedierte terugkeert. Schakel daarom altijd een professional in!

Waarom Wijdema Ongediertespecialisten inschakelen?

Waarom Wijdema Ongediertespecialisten inschakelen voor ongediertebestrijding in Amsterdam? Wij zorgen altijd voor een zorgvuldige inspectie. Hierdoor hebben we altijd een effectief plan van aanpak. Ook ongedierte dat zich verstopt heeft pakken we aan, en we kiezen de bestrijdingsmethode die het beste aansluit bij de situatie. Daarbij hoeft u bij ons nooit lang te wachten voordat u geholpen wordt! Vaak kunnen we u dezelfde dag nog het ongedierte in huis bestrijden. Daarnaast beschikken wij over de juiste certificaten. U bent bij ons verzekerd van correct gebruik van bestrijdingsmiddelen.

Direct hulp nodig bij het bestrijden van ongedierte

Wilt u meer weten over onze werkwijze bij ongediertebestrijding in Amsterdam? Of bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken! We kunnen vaak dezelfde dag nog langskomen om u passend advies te geven en het ongedierte direct voor u te bestrijden. Zo voorkomt u een verdere schade aan uw woning of gezondheid. Wijdema Ongediertespecialisten staat voor u klaar!

U kunt ons zowel inschakelen voor bestrijding van ongedierte in woningen, als in bedrijven en winkels. Overal in de gemeente Amsterdam kunnen we u van dienst zijn.

Wat zijn de kosten?

De kosten van het bestrijden zijn afhankelijk van het soort ongedierte waar u te maken. De omvang van de aantasting speelt ook een rol. Wij maken een scherpe offerte voor u die precies aansluit bij uw situatie. Transparantie staat hierbij voorop. Ook geven wij helder advies. Zo maakt u geen onnodige kosten.

Ongedierte

Wij zijn gespecialiseerd in het bestrijden van de volgende insecten en plaagdieren:

Bedwantsen
Boktorren
Houtworm
Muizen
Wespen
Zilvervisjes
Zwammen

cpmv
0 +
Jaar ervaring
0 +
Succesvolle bestrijdingen
0 %
Tevredenheid is ons doel

Zoekt u een ervaren bestrijder of wilt u meer informatie?

U kunt ons telefonisch bereiken via 020-7870116 of mail naar info@wijdema.nl. Ook kunt u het contactformulier invullen.
Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 08:30 tot 17:30.

Contactinformatie

Contactformulier