Ongediertebestrijding in Delft

Wij komen graag bij u langs voor een zorgvuldige inspectie om het probleem in kaart te brengen. Wij zorgen vervolgens voor effectieve bestrijding van al het ongedierte. Maak een afspraak!
  • Ervaren bestrijders
  • Gratis vrijblijvende inspectie
  • Vaak nog dezelfde dag geholpen
  • Helder advies
  • Effectieve bestrijding
  • CPMV gecertificeerd
1. Inspectie
We lopen uw huis grondig na en sporen het ongedierte op. Ook stellen we vast met welk ongedierte u te maken heeft.
2. Plan van aanpak
Op basis van de inspectie stellen we een deskundig plan van aanpak op en geven we helder advies.
3. Effectieve bestrijding
Wij zorgen voor effectieve bestrijding van al het ongedierte op een veilige en verantwoorde wijze.
Onze werkwijze
We maken echt tijd voor u vrij om het probleem grondig te analyseren. Daarbij rekenen wij geen voorrijkosten. Op basis van onze analyse geven we u graag deskundig advies en indien professionele bestrijding nodig blijkt ontvangt u van ons een transparante offerte. Geen kleine lettertjes en onverwachte verrassingen. Bestrijden doen wij op een verantwoorde manier met beproefde methoden. De inzet van bestrijdingsmiddelen is hierbij helaas soms onvermijdelijk. We gebruiken echter nooit meer dan strikt noodzakelijk. Achteraf ruimen we alles netjes voor u op.

Goede service, gratis offerte en helder advies

Hulp bij ongediertebestrijding in Delft nodig?

In uw woning kunnen zonder dat u het doorheeft allerlei ongediertesoorten leven. Denk aan muizen op zolder, houtworm in balken of vloeren, wespen in de spouwmuur, enzovoorts. Om te voorkomen dat ongedierte schade aan uw woning aanricht of uw gezondheid schaadt is het belangrijk om een bestrijder in te schakelen. Maak voor ongediertebestrijding in Delft een afspraak met Wijdema Ongediertespecialisten. Wij bestrijden ongedierte op een verantwoorde en effectieve manier.

Verschillende soorten ongedierte kunnen schade veroorzaken. Een muis kan bijvoorbeeld isolatiemateriaal aantasten en houtworm verzwakt houten constructies in huis. Ook draagt ongedierte vaak allerlei ziekteverwekkers bij zich. De bacteriën (o.a. salmonella) en virussen (o.a. het hantavirus) die ze verspreiden kunnen u ernstig ziek maken. Reden genoeg om zo snel mogelijk te starten met ongediertebestrijding in Delft.

Passende ongediertebestrijding in Delft bij ongedierte in huis

Mensen zijn geneigd om direct gifstoffen te gebruiken voor het bestrijden van ongedierte in hun woning. Het gebruik van gifstoffen is niet alleen slecht voor het milieu. Onverantwoord gebruik van deze stoffen brengt ook allerlei gezondheidsrisico’s met zich mee. Niet alleen voor uzelf, ook voor uw kinderen en huisdieren. Wij zullen nooit gif inzetten wanneer dit niet strikt noodzakelijk is. Ook gebruiken we nooit meer dan nodig. Helaas is het gebruik van gifstoffen niet altijd te vermijden. Onze specialisten zijn echter CPMV gecertificeerd. Wij zetten gifstoffen zonder uitzondering op een verantwoorde en veilige manier in.

 

Om het gebruik van gif te beperken zoeken we eerst een andere oplossing voor ongediertebestrijding in Delft. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van de heteluchtmethode of een oppervlaktebehandeling. Effectiviteit staat daarbij voorop. Is er een handige methode om ongedierte te verdelgen zonder gif dan zullen we deze inzetten.

Wijdema Ongediertespecialisten: een uitgebreide service

Onze doelgerichte aanpak bij ongediertebestrijding in Delft begint bij het uitvoeren van een inspectie. Tijdens de inspectie sporen we het ongedierte op en bepalen we om welke ongediertesoort het gaat. Het type ongedierte en waar het zich schuilhoudt bepaalt namelijk welke bestrijdingsmethode het meest geschikt is. De inspectie voeren we uit met respect voor uw privacy.

We proberen u altijd zo snel mogelijk van dienst te zijn met ongediertebestrijding in Delft. Ongedierte bent u immers liever kwijt dan rijk. We proberen u daarom dezelfde dag nog te helpen. Zo voorkomen we verdere verspreiding van de ongedierteplaag.

Meer weten over het bestrijden van ongedierte in Delft?

Bent u benieuwd wat Wijdema Ongediertespecialisten voor u kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op! We zijn u graag van dienst met het bestrijden van ongedierte.

Wat zijn de kosten?
De kosten van het bestrijden zijn afhankelijk van het soort ongedierte waar u te maken heeft en de omvang van de aantasting. Wij maken gratis een vrijblijvende offerte voor u die precies aansluit bij uw situatie. Transparantie staat hierbij voorop. Ook geven wij helder advies. Zo maakt u geen onnodige kosten.
Ongedierte
Wij zijn gespecialiseerd in het bestrijden van de volgende insecten en plaagdieren:
Bedwantsen
Boktorren
Houtworm
Muizen
Wespen
Zilvervisjes
Zwammen
cpmv
0 +
Jaar ervaring
0 +
Succesvolle bestrijdingen
0 %
Tevredenheid is ons doel

Zoekt u een ervaren bestrijder of wilt u meer informatie?

U kunt ons telefonisch bereiken via 015-7810546 of mail naar info@wijdema.nl. Ook kunt u het contactformulier invullen.
Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 08:30 tot 17:30.

Contactinformatie
Contactformulier