Ongediertebestrijding in Den Haag

Wij komen graag bij u langs voor een zorgvuldige inspectie om het probleem in kaart te brengen. Wij zorgen vervolgens voor effectieve bestrijding van al het ongedierte. Maak een afspraak!
  • Ervaren bestrijders
  • Gratis vrijblijvende inspectie
  • Vaak nog dezelfde dag geholpen
  • Helder advies
  • Effectieve bestrijding
  • CPMV gecertificeerd
1. Inspectie
We lopen uw huis grondig na en sporen het ongedierte op. Ook stellen we vast met welk ongedierte u te maken heeft.
2. Plan van aanpak
Op basis van de inspectie stellen we een deskundig plan van aanpak op en geven we helder advies.
3. Effectieve bestrijding
Wij zorgen voor effectieve bestrijding van al het ongedierte op een veilige en verantwoorde wijze.
Onze werkwijze
We maken echt tijd voor u vrij om het probleem grondig te analyseren. Daarbij rekenen wij geen voorrijkosten. Op basis van onze analyse geven we u graag deskundig advies en indien professionele bestrijding nodig blijkt ontvangt u van ons een transparante offerte. Geen kleine lettertjes en onverwachte verrassingen. Bestrijden doen wij op een verantwoorde manier met beproefde methoden. De inzet van bestrijdingsmiddelen is hierbij helaas soms onvermijdelijk. We gebruiken echter nooit meer dan strikt noodzakelijk. Achteraf ruimen we alles netjes voor u op.

Goede service, gratis offerte en helder advies

Hulp bij ongediertebestrijding in Den Haag

Heeft u enig idee hoeveel verschillende ongediertesoorten er in uw woning leven? Veel mensen weten niet dat er ongedierte in hun woning aanwezig is! Onze ongediertebestrijding in Den Haag helpt u bij het opsporen en bestrijden van deze ongediertesoorten. Onze bestrijdingsmethoden zijn zeer effectief. Hierdoor is de kans zeer klein dat u opnieuw last krijgt van ongedierte. U kunt ons o.a. inschakelen voor de bestrijding van bedwantsen, wespen, muizenzilvervisjes, boktorren en houtworm. Welke ongediertesoorten wilt u door Wijdema Ongediertespecialisten laten bestrijden?

Belang van een snelle oplossing bij ongedierte

Het is sterk aan te raden om het ongedierte snel te laten bestrijden door onze ongediertebestrijding in Den Haag. Ongedierte richt schade aan en kan uw gezondheid schaden. Houtworm en zwammen kunnen houten constructies ernstig verzwakken. Of wat te denken van plaagdieren die ziektes verspreiden. Wij bestrijden het ongedierte voor u en voorkomen dat het ongedierte verdere schade aanricht.

Met het bestrijden van ongedierte in huis voorkomt u dat u ziek wordt.

Voor ongediertebestrijding in Den Haag zetten wij verschillende bestrijdingsmethoden in. Denk bijvoorbeeld aan de heteluchtmethode, een oppervlaktebehandeling, enzovoorts. In sommige gevallen zal het gebruik van gifstoffen onvermijdelijk zijn. Mochten we gifstoffen moeten gebruiken, dan houden we altijd rekening met het milieu en de veiligheid. Daarnaast zijn al onze vakmensen CPMV gecertificeerd. U kunt dus altijd rekenen op een verantwoorde werkwijze.

 

Ongediertebestrijding in Den Haag door Wijdema Ongediertespecialisten

Helaas kan de gemeente Den Haag alleen helpen wanneer het ongedierte zich in de openbare ruimte bevindt. Wanneer u echter voor de hulp van Wijdema Ongediertespecialisten kiest, bent u altijd verzekerd van een effectieve oplossing voor het ongedierteprobleem. Wij zorgen vooraf voor een uitgebreide inspectie, om een goed beeld te krijgen van de plekken waar het ongedierte zich ophoudt. Zo kunnen we doelgericht aan de slag gaan met bestrijden. Daarnaast beperken wij de kans dat het ongedierte in uw woning terugkeert na onze ongediertebestrijding in Den Haag.

Tip: belt u ons ‘s ochtends dan kunnen we dezelfde dag nog bij u langskomen.

Meer weten over ongediertebestrijding in Den Haag?

Bent u benieuwd wat Wijdema Ongediertespecialisten voor u kan betekenen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Als CPMV gecertificeerd ongediertebestrijdingsbedrijf in Den Haag kunnen we een vrijblijvende offerte voor u opstellen. Zo krijgt u een goed beeld van de kosten en hoe we te werk zullen gaan. Wij zijn u graag van dienst, maak een afspraak!

Wat zijn de kosten?
De kosten van het bestrijden zijn afhankelijk van het soort ongedierte waar u te maken heeft en de omvang van de aantasting. Wij maken gratis een vrijblijvende offerte voor u die precies aansluit bij uw situatie. Transparantie staat hierbij voorop. Ook geven wij helder advies. Zo maakt u geen onnodige kosten.
Ongedierte
Wij zijn gespecialiseerd in het bestrijden van de volgende insecten en plaagdieren:
Bedwantsen
Boktorren
Houtworm
Muizen
Wespen
Zilvervisjes
Zwammen
cpmv
0 +
Jaar ervaring
0 +
Succesvolle bestrijdingen
0 %
Tevredenheid is ons doel

Zoekt u een ervaren bestrijder of wilt u meer informatie?

U kunt ons telefonisch bereiken via 070-7820447 of mail naar info@wijdema.nl. Ook kunt u het contactformulier invullen.
Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 08:30 tot 17:30.

Contactinformatie
Contactformulier