Ongediertebestrijding in Leiden

Wij komen graag bij u langs voor een zorgvuldige inspectie om het probleem in kaart te brengen. Wij zorgen vervolgens voor effectieve bestrijding van al het ongedierte. Maak een afspraak!
  • Ervaren bestrijders
  • Gratis vrijblijvende inspectie
  • Vaak nog dezelfde dag geholpen
  • Helder advies
  • Effectieve bestrijding
  • CPMV gecertificeerd
1. Inspectie
We lopen uw huis grondig na en sporen het ongedierte op. Ook stellen we vast met welk ongedierte u te maken heeft.
2. Plan van aanpak
Op basis van de inspectie stellen we een deskundig plan van aanpak op en geven we helder advies.
3. Effectieve bestrijding
Wij zorgen voor effectieve bestrijding van al het ongedierte op een veilige en verantwoorde wijze.
Onze werkwijze
We maken echt tijd voor u vrij om het probleem grondig te analyseren. Daarbij rekenen wij geen voorrijkosten. Op basis van onze analyse geven we u graag deskundig advies en indien professionele bestrijding nodig blijkt ontvangt u van ons een transparante offerte. Geen kleine lettertjes en onverwachte verrassingen. Bestrijden doen wij op een verantwoorde manier met beproefde methoden. De inzet van bestrijdingsmiddelen is hierbij helaas soms onvermijdelijk. We gebruiken echter nooit meer dan strikt noodzakelijk. Achteraf ruimen we alles netjes voor u op.

Goede service, gratis offerte en helder advies

Ongediertebestrijding in Leiden nodig? Wij helpen u!

Voor hulp bij het bestrijden van ongedierte bent u bij Wijdema Ongediertespecialisten aan het juiste adres. Wij bieden u hulp bij verschillende vormen van ongediertebestrijding in Leiden. Door onze jarenlange ervaring hebben we het ongedierte snel gevonden en gaan we doelgericht aan de slag. Heeft u enig idee hoeveel ongediertesoorten er in uw woning leven? Denk aan wespen, muizen, houtworm, enzovoorts.

Het is erg belangrijk om ongedierte te bestrijden. Ongedierte kan namelijk voor verschillende vormen van schade aan uw woning zorgen. Houtworm verzwakt houten constructies en muizen knagen aan uw isolatiemateriaal. Deze schade wordt zelden vergoed door de verzekering! Reden genoeg om tijdig hulp van onze ongediertebestrijding in Leiden in te schakelen. Overigens zorgen ongediertesoorten niet alleen voor schade aan uw woning, ze schaden ook uw gezondheid! Muizen kunnen bijvoorbeeld allerlei ziekten verspreiden.

Schade door ongedierte wordt zelden vergoed door de verzekering. Wacht niet te lang met bestrijden!

Plan van aanpak bij ongediertebestrijding in Leiden

Voordat we het ongedierte gaan bestrijden, voeren onze specialisten een uitgebreide inspectie uit. Met de resultaten van deze inspectie kunnen we voor een zeer doelgerichte en effectieve ongediertebestrijding in Leiden zorgen. Hierbij maken we zoveel mogelijk gebruik van milieuvriendelijke oplossingen, zoals de heteluchtmethode en de oppervlaktebehandeling.

 

Helaas zal het niet in alle gevallen mogelijk zijn om het gebruik van vergif te vermijden. Al onze medewerkers zijn CPMV gecertificeerd. U kunt bij ons dus rekenen op verantwoord en milieubewust gebruik van gifstoffen. Verkeerd gebruik van deze gifstoffen kan voor onnodig grote gezondheidsrisico’s in huis zorgen. Daarom raden we ook af om zelf met gifstoffen aan de slag te gaan.

Waarom voor Wijdema Ongediertespecialisten kiezen?

Wijdema Ongediertespecialisten biedt u een uitgebreide service bij ongediertebestrijding in Leiden. Naast de inspectie van uw woning en de doelgerichte aanpak bij het bestrijden van ongedierte, voorzien we u ook graag van advies. Is het bijvoorbeeld mogelijk om de kans op ongedierte in huis in de toekomst te verkleinen? U moet er immers niet aan denken dat u kort na de ongediertebestrijding in Leiden opnieuw te maken krijgt met ongedierte in huis.

Ook bieden we u vaak de mogelijkheid om dezelfde dag nog bij u langs te komen om hulp te bieden. Belt u voor 12:00 dan kunnen we vaak dezelfde dag nog langskomen.

Belt u voor 12:00 dan kunnen we vaak dezelfde dag nog langskomen.

Meer informatie over het bestrijden van ongedierte in Leiden

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze ongediertebestrijding in Leiden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op! We komen graag bij u langs om u van ongedierte af te helpen.

Wat zijn de kosten?
De kosten van het bestrijden zijn afhankelijk van het soort ongedierte waar u te maken heeft en de omvang van de aantasting. Wij maken gratis een vrijblijvende offerte voor u die precies aansluit bij uw situatie. Transparantie staat hierbij voorop. Ook geven wij helder advies. Zo maakt u geen onnodige kosten.
Ongedierte
Wij zijn gespecialiseerd in het bestrijden van de volgende insecten en plaagdieren:

Bedwantsen
Boktorren
Houtworm
Muizen
Wespen
Zilvervisjes
Zwammen

cpmv
0 +
Jaar ervaring
0 +
Succesvolle bestrijdingen
0 %
Tevredenheid is ons doel

Zoekt u een ervaren bestrijder of wilt u meer informatie?

U kunt ons telefonisch bereiken via 071-7820547 of mail naar info@wijdema.nl. Ook kunt u het contactformulier invullen.
Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 08:30 tot 17:30.

Contactinformatie
Contactformulier