Ongediertebestrijding in Rotterdam

Wij komen graag bij u langs voor een zorgvuldige inspectie om het probleem in kaart te brengen. Wij zorgen vervolgens voor effectieve bestrijding van al het ongedierte. Maak een afspraak!
  • Ervaren bestrijders
  • Gratis vrijblijvende inspectie
  • Vaak nog dezelfde dag geholpen
  • Helder advies
  • Effectieve bestrijding
  • CPMV gecertificeerd
1. Inspectie
We lopen uw huis grondig na en sporen het ongedierte op. Ook stellen we vast met welk ongedierte u te maken heeft.
2. Plan van aanpak
Op basis van de inspectie stellen we een deskundig plan van aanpak op en geven we helder advies.
3. Effectieve bestrijding
Wij zorgen voor effectieve bestrijding van al het ongedierte op een veilige en verantwoorde wijze.
Onze werkwijze
We maken echt tijd voor u vrij om het probleem grondig te analyseren. Daarbij rekenen wij geen voorrijkosten. Op basis van onze analyse geven we u graag deskundig advies en indien professionele bestrijding nodig blijkt ontvangt u van ons een transparante offerte. Geen kleine lettertjes en onverwachte verrassingen. Bestrijden doen wij op een verantwoorde manier met beproefde methoden. De inzet van bestrijdingsmiddelen is hierbij helaas soms onvermijdelijk. We gebruiken echter nooit meer dan strikt noodzakelijk. Achteraf ruimen we alles netjes voor u op.

Goede service, gratis offerte en helder advies

Ongediertebestrijding in Rotterdam nodig? Wij helpen u!

Wanneer u met ongedierte in uw woning te maken heeft, is het belangrijk om tijdig voor een oplossing te zorgen. Met onze ongediertebestrijding in Rotterdam helpen we u hier graag bij! We sporen het ongedierte op en zorgen voor bestrijding op effectieve wijze. Niet alleen is ongedierte erg onhygiënisch, ook brengt het de nodige gevaren met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan ongediertesoorten die ziektes verspreiden, het gevaar van schade aan uw woning, enzovoorts. Schade ontstaat onder andere doordat muizen isolatiemateriaal kapot knagen, of doordat houtworm hout verpulvert. Het is dus heel belangrijk om het ongedierte aan te pakken. Wijdema Ongediertespecialisten is u hier graag bij van dienst.

Niet alleen is ongedierte erg onhygiënisch, ook brengt het de nodige gevaren met zich mee.

Oplossingen voor ongedierte in huis

Wij kunnen verschillende technieken inzetten voor het bestrijden van ongedierte. Welke techniek het beste resultaat heeft is afhankelijk van het type ongedierte waar u mee te maken heeft. Soms is het nodig om gif in te zetten. We gebruiken echter nooit meer gif dan nodig is, en werken op een verantwoordelijke manier. Als er een methode is zonder gif die hetzelfde resultaat biedt zullen we deze altijd aan u voorleggen.

 

Wij beschikken over de juiste certificaten voor het uitvoeren van ongediertebestrijding in Rotterdam. Onze specialisten garanderen veilig gebruik van gifstoffen. Ook beperken we schade aan het milieu. Wanneer u zelf aan de slag gaan met gif brengt dit enkele risico’s met zich mee. Zelfs gif wat u gewoon in de winkel kunt kopen is vaak zeer schadelijk voor uw gezondheid. Schakel daarom altijd een ervaren bestrijder in wanneer bestrijding met gif nodig is!

Ongediertebestrijding in Rotterdam van Wijdema Ongediertespecialisten

Wanneer u voor de hulp van Wijdema Ongediertespecialisten kiest bij ongediertebestrijding in Rotterdam, dan bent u verzekerd van een effectieve manier van bestrijden. Voordat we aan de slag gaan zullen we een uitgebreide inspectie uitvoeren. Zo krijgen we een goed beeld van het type ongedierte waar u last van heeft en waar het ongedierte zich ophoudt. Vervolgens zullen we een plan van aanpak maken en aan de slag gaan met de bestrijding.

Wij zorgen voor een effectieve aanpak om u van het ongedierteprobleem af te helpen.

Direct hulp nodig bij het bestrijden van ongedierte in Rotterdam?

Neem geheel vrijblijvend contact op met onze ongediertebestrijding in Rotterdam op. Wij stellen graag een offerte voor u op! Welk ongedierte kunnen we voor u bestrijden? Onze ongediertebestrijding in Rotterdam staat voor u klaar!

Tip: bel ons in de ochtend voor ongediertebestrijding in Rotterdam! Vaak kunnen we u dan dezelfde dag nog helpen. Zo voorkomen we verdere schade aan uw woning of uw gezondheid.

Wat zijn de kosten?
De kosten van het bestrijden zijn afhankelijk van het soort ongedierte waar u te maken heeft en de omvang van de aantasting. Wij maken gratis een vrijblijvende offerte voor u die precies aansluit bij uw situatie. Transparantie staat hierbij voorop. Ook geven wij helder advies. Zo maakt u geen onnodige kosten.
Ongedierte
Wij zijn gespecialiseerd in het bestrijden van de volgende insecten en plaagdieren:
Bedwantsen
Boktorren
Houtworm
Muizen
Wespen
Zilvervisjes
Zwammen
cpmv
0 +
Jaar ervaring
0 +
Succesvolle bestrijdingen
0 %
Tevredenheid is ons doel

Zoekt u een ervaren bestrijder of wilt u meer informatie?

U kunt ons telefonisch bereiken via 010-7640934 of mail naar info@wijdema.nl. Ook kunt u het contactformulier invullen.
Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 08:30 tot 17:30.

Contactinformatie
Contactformulier