Ongediertebestrijding in Utrecht

Wij komen graag bij u langs voor een zorgvuldige inspectie om het probleem in kaart te brengen. Wij zorgen vervolgens voor effectieve bestrijding van al het ongedierte. Maak een afspraak!
  • Ervaren bestrijders
  • Gratis vrijblijvende inspectie
  • Vaak nog dezelfde dag geholpen
  • Helder advies
  • Effectieve bestrijding
  • CPMV gecertificeerd
1. Inspectie
We lopen uw huis grondig na en sporen het ongedierte op. Ook stellen we vast met welk ongedierte u te maken heeft.
2. Plan van aanpak
Op basis van de inspectie stellen we een deskundig plan van aanpak op en geven we helder advies.
3. Effectieve bestrijding
Wij zorgen voor effectieve bestrijding van al het ongedierte op een veilige en verantwoorde wijze.
Onze werkwijze
We maken echt tijd voor u vrij om het probleem grondig te analyseren. Daarbij rekenen wij geen voorrijkosten. Op basis van onze analyse geven we u graag deskundig advies en indien professionele bestrijding nodig blijkt ontvangt u van ons een transparante offerte. Geen kleine lettertjes en onverwachte verrassingen. Bestrijden doen wij op een verantwoorde manier met beproefde methoden. De inzet van bestrijdingsmiddelen is hierbij helaas soms onvermijdelijk. We gebruiken echter nooit meer dan strikt noodzakelijk. Achteraf ruimen we alles netjes voor u op.

Goede service, gratis offerte en helder advies

Ongediertebestrijding in Utrecht laten uitvoeren

Bent u op zoek naar een specialist voor het uitvoeren van ongediertebestrijding in Utrecht? De vakmensen van Wijdema Ongediertespecialisten staan voor u klaar! Eerst zoeken we alle verstop plekken van het ongedierte op. Vervolgens zorgen we voor effectieve bestrijding. Bij onze ongediertebestrijding in Utrecht beperken wij het gebruik van schadelijke gifstoffen. Dit is veiliger en beter voor het milieu, ook is gif niet altijd nodig. Voor het bestrijden van welk ongedierte bent u op zoek naar specialisten in ongediertebestrijding?

Heeft u ongedierte in huis ontdekt? We raden u dan aan om onze ongediertebestrijders zo snel mogelijk in te schakelen. Ongedierte kan voor schade aan uw woning zorgen en daarbij schadelijk zijn voor uw gezondheid. Denk bijvoorbeeld aan de huismuis: deze kan verschillende ziekten verspreiden. Vormen van schade aangericht door ongedierte zijn bijvoorbeeld gaten in isolatiemateriaal en hout.

Oplossingen voor ongedierte bestrijden in Utrecht

Bij het bestrijden van ongedierte uit uw woning is het belangrijk om voor een effectieve methode te kiezen. U moet er immers niet aan denken dat het ongedierte kort na het bestrijden terugkeert. Bij ongediertebestrijding in Utrecht hanteren wij diversen methoden en technieken. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van de heteluchtmethode of een oppervlaktebehandeling.

 

Hoewel wij de voorkeur geven aan bestrijding zonder gifstoffen, is dit helaas niet altijd mogelijk voor ongediertebestrijding in Utrecht. Bij het gebruik van gifstoffen werken wij op een verantwoorde wijze om gezondheidsrisico’s en schade te voorkomen. Vanwege deze risico’s is het beter om de hulp van een ongediertebestrijder in te schakelen, in plaats van zelf aan de slag te gaan. Niet alleen is het lastig om ongedierte zelf te bestrijden, ook zorgt gif voor gevaarlijke situaties.

Waarom voor Wijdema Ongediertespecialisten kiezen?

Er zijn verschillende redenen om voor Wijdema Ongediertespecialisten te kiezen voor ongediertebestrijding in Utrecht. Onze specialisten zijn CPMV gecertificeerd, waardoor we u een verantwoorde en effectieve oplossing kunnen bieden. Daarbij hebben wij de nodige ervaring om de verstop plekken van het ongedierte snel te kunnen vinden. Ook niet onbelangrijk, wij voeren altijd een uitgebreide inspectie uit! We gaan niet aan de slag voor we een duidelijk beeld hebben van waar het ongedierte zit. Zo kunnen we effectief aan de slag met bestrijden! Daarnaast kunt u geen beroep doen op de gemeente. De gemeente Utrecht verwijst u in de meeste gevallen namelijk door naar een bestrijder.

Meer weten over ongediertebestrijding in Utrecht? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Wat zijn de kosten?
De kosten van het bestrijden zijn afhankelijk van het soort ongedierte waar u te maken heeft en de omvang van de aantasting. Wij maken gratis een vrijblijvende offerte voor u die precies aansluit bij uw situatie. Transparantie staat hierbij voorop. Ook geven wij helder advies. Zo maakt u geen onnodige kosten.
Ongedierte
Wij zijn gespecialiseerd in het bestrijden van de volgende insecten en plaagdieren:
Bedwantsen
Boktorren
Houtworm
Muizen
Wespen
Zilvervisjes
Zwammen
cpmv
0 +
Jaar ervaring
0 +
Succesvolle bestrijdingen
0 %
Tevredenheid is ons doel

Zoekt u een ervaren bestrijder of wilt u meer informatie?

U kunt ons telefonisch bereiken via 030-7820563 of mail naar info@wijdema.nl. Ook kunt u het contactformulier invullen.
Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 08:30 tot 17:30.

Contactinformatie
Contactformulier