Ongediertebestrijding in Zoetermeer

Wij komen graag bij u langs voor een zorgvuldige inspectie om het probleem in kaart te brengen. Wij zorgen vervolgens voor effectieve bestrijding van al het ongedierte. Maak een afspraak!
  • Ervaren bestrijders
  • Gratis vrijblijvende inspectie
  • Vaak nog dezelfde dag geholpen
  • Helder advies
  • Effectieve bestrijding
  • CPMV gecertificeerd
1. Inspectie
We lopen uw huis grondig na en sporen het ongedierte op. Ook stellen we vast met welk ongedierte u te maken heeft.
2. Plan van aanpak
Op basis van de inspectie stellen we een deskundig plan van aanpak op en geven we helder advies.
3. Effectieve bestrijding
Wij zorgen voor effectieve bestrijding van al het ongedierte op een veilige en verantwoorde wijze.
Onze werkwijze
We maken echt tijd voor u vrij om het probleem grondig te analyseren. Daarbij rekenen wij geen voorrijkosten. Op basis van onze analyse geven we u graag deskundig advies en indien professionele bestrijding nodig blijkt ontvangt u van ons een transparante offerte. Geen kleine lettertjes en onverwachte verrassingen. Bestrijden doen wij op een verantwoorde manier met beproefde methoden. De inzet van bestrijdingsmiddelen is hierbij helaas soms onvermijdelijk. We gebruiken echter nooit meer dan strikt noodzakelijk. Achteraf ruimen we alles netjes voor u op.

Goede service, gratis offerte en helder advies

Ongedierte in huis? Schakel onze ongediertebestrijding uit Zoetermeer in!

Ongedierte in huis brengt verschillende vormen van overlast met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan gezondheidsrisico’s en schade aan uw woning! Muizen, zilvervisjes en soortgelijke ongediertesoorten kunnen u ziek maken. Daarbij is de kans op schade aan uw woning groot. Muizen kunnen isolatiemateriaal aantasten en houtworm verzwakt houten constructies, enzovoorts. Voor hulp bij de ongediertebestrijding in Zoetermeer bent u bij ons aan het juiste adres.

Het is erg lastig om ongedierte zelf te bestrijden. Waar u denkt dat het ongedierte zich in een of twee ruimtes bevindt, komen de beestjes mogelijk in veel meer ruimtes voor. Daarbij zijn veel ongediertesoorten erg lastig op te merken. Denk aan bedwantsen en houtworm. Daarnaast kan de gemeente Zoetermeer u helaas alleen helpen bij het bestrijden van ratten in de openbare ruimte. Dankzij onze jarenlange ervaring bieden we u altijd een oplossing voor ongediertebestrijding in Zoetermeer.

Oplossingen voor ongedierte in huis

Het is lastig om zelf voor ongediertebestrijding in Zoetermeer te zorgen. Gifstoffen zijn niet alleen schadelijk voor het milieu, maar brengen ook gezondheidsrisico’s met zich mee. U moet ze op de juiste manier inzetten, anders kunnen ze uw gezondheid schaden. Wij kunnen u verschillende veiligere en milieuvriendelijkere oplossingen bieden. Denk aan het gebruik van de heteluchtmethode of de oppervlaktebehandeling.

 

Het is helaas niet altijd mogelijk om het gebruik van gifstoffen te vermijden. Wij zijn CPMV gecertificeerd: u kunt bij ons rekenen op een verantwoorde en milieubewuste manier van werken. We houden ons strikt aan de richtlijnen voor het werken met gifstoffen in woningen en bedrijfspanden.

Specialist in ongediertebestrijding in Zoetermeer

Niet alleen het CPMV-certificaat waarover wij beschikken maakt dat Wijdema Ongediertespecialisten u een goede service biedt. Ook werken wij volgens een vast plan van aanpak. Voordat we beginnen aan de ongediertebestrijding in Zoetermeer, voeren we een uitgebreide inspectie uit. Deze inspectie brengt in kaart waar het ongedierte zich in uw woning bevindt. Op basis van deze inspectie zorgen we vervolgens voor een doelgerichte aanpak.

Wilt u onze hulp direct inschakelen? Vaak kunnen we u dezelfde dag nog helpen bij het bestrijden van ongedierte in huis. Houd er wel rekening mee dat niet iedere behandeling in een dag uitvoerbaar is. Soms is voorbereiding nodig.

Meer weten over ongedierte bestrijden in Zoetermeer?

Bent u benieuwd op welke manier wij u kunnen helpen bij het bestrijden van ongedierte in Zoetermeer? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Door Wijdema Ongediertespecialisten in te schakelen is de kans klein dat het ongedierte terugkeert.

Wat zijn de kosten?
De kosten van het bestrijden zijn afhankelijk van het soort ongedierte waar u te maken heeft en de omvang van de aantasting. Wij maken gratis een vrijblijvende offerte voor u die precies aansluit bij uw situatie. Transparantie staat hierbij voorop. Ook geven wij helder advies. Zo maakt u geen onnodige kosten.
Ongedierte
Wij zijn gespecialiseerd in het bestrijden van de volgende insecten en plaagdieren:
Bedwantsen
Boktorren
Houtworm
Muizen
Wespen
Zilvervisjes
Zwammen
cpmv
0 +
Jaar ervaring
0 +
Succesvolle bestrijdingen
0 %
Tevredenheid is ons doel

Zoekt u een ervaren bestrijder of wilt u meer informatie?

U kunt ons telefonisch bereiken via 079-7820562 of mail naar info@wijdema.nl. Ook kunt u het contactformulier invullen.
Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 08:30 tot 17:30.

Contactinformatie
Contactformulier