Oppervlaktebehandeling

Oppervlakte-behandeling

Met de oppervlaktebehandeling verdelgen we alle houtwormen en klopkevers. Ook geven wij garantie op de behandeling: uw hout blijft minimaal 5 jaar houtworm vrij.

 • Houtwormspecialisten
 • Zorgvuldige inspectie
 • Vaak nog dezelfde dag geholpen
 • Helder advies
 • Effectieve bestrijding
 • Garantiecertificaat houtwormbestrijding
 • CPMV gecertificeerd

Oppervlaktebehandeling

Om ernstige schade aan hout te voorkomen raden wij aan een oppervlaktebehandeling uit te voeren. Dankzij de oppervlaktebehandeling is uw hout beschermd tegen aantasting door insecten zoals houtworm. Deze methode bestaat uit het behandelen van hout met speciaal bestrijdingsmiddel. Het grote voordeel hiervan is dat dit middel niet alleen de huidige aantasting door insecten stopt. Ook blijft uw hout voor langere tijd beschermd. Wij geven de garantie dat het behandelde hout minstens vijf jaar vrij blijft van ongedierte. Bestrijdingsmiddel zetten wij altijd op een verantwoorde manier in. Veiligheid gaat voor! Ook gebruiken we nooit meer bestrijdingsmiddel dan strikt noodzakelijk.

Dankzij onze werkwijze hoeft u veel minder lang (4 uur, vergeleken met 48 uur) uit uw woning dan bij andere verouderde methoden. Ook is het middel dat wij gebruiken veel sterker (20x sterker!) en tegelijkertijd milieuvriendelijker. Verder is er ook minder geuroverlast. Niet onbelangrijk: ons middel is goedkoper, hierdoor hebben wij een actietarief van €295 inclusief BTW per verdieping. (Tot maximaal 50m2, daarna €50 per tien extra vierkante meter extra.)

Zelf een oppervlaktebehandeling uitvoeren?

Over het algemeen raden wij zelfstandig aan de slag gaan met oppervlaktes behandelen af. Bestrijdingsmiddelen voor o.a. houtworm vormen namelijk een gevaar voor de gezondheid. Alleen erkende bestrijders mogen deze middelen inzetten voor grotere oppervlakken. Het is daarom belangrijk om gebruik van bestrijdingsmiddel over te laten aan gecertificeerde bestrijders. Wat u wel kunt doen is het preventief behandelen van hout met beits. Wanneer er echter al ongedierte in het hout zit dan biedt beits niet voldoende bescherming. Het is dan beter om een gespecialiseerde bestrijder in te schakelen.

oppervlaktebehandellingWe brengen speciaal bestrijdingsmiddel met een lagedrukspuit aan op hout.

Professionele oppervlaktebehandeling voor houten constructies

Onze specialisten beschikken over verschillende bestrijdingsmiddelen op waterbasis die hout beschermen tegen ongedierte. Ook verdelgen deze middelen ongedierte dat al in het hout zit. Voordat we een dergelijk bestrijdingsmiddel inzetten maken we de ondergrond eerst stofvrij. Dan neemt het hout de bestrijdingsmiddelen optimaal op. Geverfd hout zullen we eerst schuren voordat we kunnen starten met de oppervlaktebehandeling. Zonder te schuren werkt de oppervlaktebehandeling niet goed. Het impregneermiddel trekt dan niet goed in het hout.

Nadat de ondergrond volledig gereinigd is, impregneren we het hout. Het voordeel van bestrijdingsmiddelen op waterbasis is dat deze minder belastend zijn voor mens en milieu. Het is van het te bestrijden ongedierte afhankelijk welk middel het beste is om in te zetten.

Ruime ervaring in uitvoering oppervlaktebehandeling

Met meer dan tien jaar ervaring hebben we voor iedere situatie een oplossing. Wij beschermen uw hout optimaal en bestrijden al het ongedierte. Des te sneller u onze hulp inschakelt, des te kleiner is de kans op blijvende schade door ongedierte. Ook geven we u helder advies.

Direct een oppervlaktebehandeling uitvoeren?

Wacht niet te lang met het laten uitvoeren van een oppervlaktebehandeling. Ongedierte in hout kan grote schade aanrichten! Wij kunnen vaak dezelfde dag nog bij u langskomen voor een zorgvuldige inspectie. Na inspectie stellen we graag een scherpe offerte voor u op, waarin we onze aanpak beschrijven.

Tip: laat eens per zoveel tijd een preventieve inspectie in uw woning uitvoeren! Zo kunnen we de houtworm al in een vroeg stadium bestrijden.

Wilt u een afspraak maken voor het uitvoeren van een oppervlaktebehandeling?

 • Geen voorrijkosten
 • Zorgvuldige inspectie
 • Scherpe offerte
 • Helder plan van aanpak

Kosten

De kosten van oppervlaktebehandeling zijn afhankelijk van de grootte van het oppervlak dat is aangetast door houtworm. Wij maken een scherpe offerte voor u die precies aansluit bij uw situatie. Transparantie staat hierbij voorop. Ook geven wij helder advies. Zo maakt u geen onnodige kosten.

Geschiktheid

De oppervlaktebehandeling is geschikt voor:

 • Bestrijding van houtworm
 • Voorkomen nieuwe aantasting
 • Gemakkelijk bereikbare oppervlakken

Garantie

Wij garanderen dat u na de behandeling minimaal vijf jaar geen last meer heeft van houtworm. Na het uitvoeren van de behandeling krijgt u van ons een speciaal garantiecertificaat. Krijgt u toch opnieuw te maken met houtworm dan komen wij het hout kosteloos opnieuw behandelen.

Veiligheid

De bestrijdingsvloeistof voor de oppervlaktebehandeling is zeer giftig. Daarom kunt u het beste een professionele bestrijder inhuren. Wij gebruiken nooit meer gif dan strikt noodzakelijk, en voeren de behandeling op een verantwoorde en veilige manier uit, met respect voor mens en natuur.

cpmv