Wijdema Houtwormspecialisten is een bestrijdingsbedrijf gespecialiseerd in het bestrijden van hout-aantastend ongedierte. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het bestrijden van diverse soorten hout-aantastende insecten en plaagdieren. Dankzij onze ervaring hebben wij voor ieder ongedierteprobleem een professionele oplossing, én zorgen wij altijd voor deskundig advies voor preventie en het beperken van schade.

Helaas ontkomen we bij de bestrijding van ongedierte niet aan het gebruik van bestrijdingsmiddelen. Wij gebruiken echter nooit meer dan strikt noodzakelijk is en dragen zorg voor de veilige inzet van deze middelen. Uiteraard met respect voor mens en natuur. Wij onderscheiden ons daarnaast met het type middel waarover wij beschikken. Ons bestrijdingsmiddel is effectief (20x sterker dan andere middelen!) maar relatief milieuvriendelijk en werkt zeer snel. U hoeft maar maximaal 4 uur uit uw woning waar u met standaard producten wel 48 uur uit uw woning moet.

Bij Wijdema Houtwormspecialisten staat goede service voorop. We maken echt tijd voor u vrij om het probleem grondig te analyseren. Wij rekenen geen voorrijkosten. Op basis van onze analyse geven we u graag deskundig advies en indien professionele bestrijding nodig blijkt ontvangt u van ons een transparante offerte. Geen kleine lettertjes en onverwachte verrassingen. Bestrijden doen wij op een verantwoorde manier met beproefde methoden. Achteraf ruimen we alles altijd netjes voor u op. Wij werken in centraal Nederland: het grootste deel van Noord- en Zuid-Holland, provincie Utrecht en het westen van Gelderland.

Wijdema Houtwormspecialisten is onderdeel van Beukema Ongediertebestrijding.

Hoe onderscheiden wij ons?

  • Ervaren bestrijders
  • Zorgvuldige inspectie
  • Vaak nog dezelfde dag geholpen
  • Helder advies
  • Effectieve bestrijding
  • CPMV gecertificeerd
cpmv

Contactinformatie

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08:30-17:30
08:30-17:30
08:30-17:30
08:30-17:30
08:30-17:30
08:30-17:30
Gesloten

Maandag-Zaterdag: 08:30-17:30
Zondag: Gesloten

Werkgebied

Werkgebied
Werkgebied