Poriënzwam bestrijden

Wij komen graag bij u langs voor een zorgvuldige inspectie, waarvoor wij geen kosten in rekening brengen. Huurt u ons in dan zorgen wij voor effectieve bestrijding van de poriënzwammen.

  • Ervaren bestrijders
  • Zorgvuldige inspectie
  • Vaak nog dezelfde dag geholpen
  • Helder advies
  • Effectieve bestrijding
  • CPMV gecertificeerd

1. Inspectie

We lopen al het houtwerk grondig voor u na en maken een zorgvuldige analyse. Dit is de basis van een succesvolle bestrijding.

2. Scherpe offerte

Op basis van de inspectie stellen we een scherpe offerte voor u op met een deskundig plan van aanpak en helder advies.

3. Effectieve bestrijding

Huurt u ons in dan zorgen wij voor effectieve bestrijding van de poriënzwammen. Wij kunnen u vaak dezelfde dag nog helpen!

Onze werkwijze

Goede service, scherpe offerte en deskundig advies

Bij Wijdema Ongediertespecialisten staat goede service voorop. We maken echt tijd voor u vrij om het probleem grondig te analyseren. Dit is zeer belangrijk: poriënzwammen tasten de draagkracht van houtwerk aan, en kunnen hierdoor zorgen voor gevaarlijke situaties. Op basis van onze analyse geven we deskundig advies en indien professionele bestrijding nodig blijkt ontvangt u van ons een transparante offerte. Geen kleine lettertjes en onverwachte verrassingen. Bestrijden doen wij op een verantwoorde manier met beproefde methoden. Achteraf ruimen we alles netjes voor u op.

Wegbranden

Zwammen bestrijden door ze weg te branden en alle schimmelresten te verwijderen.

Luchtvochtigheid korrels

Zwammen gedijen in vochtige ruimten, met onze speciale korrels daalt de luchtvochtigheid.

Poriënzwam bestrijden

Poriënzwammen kunnen voor veel schade zorgen. Deze zwammen verzwakken namelijk houten constructies. Hierdoor is het belangrijk om de poriënzwam tijdig te (laten) bestrijden. Vaak groeien poriënzwammen in ruimtes met een hoge luchtvochtigheid. Denk bijvoorbeeld aan kelders of kruipruimtes. Te weinig licht en slechte ventilatie dragen ook bij aan zwamgroei. De poriënzwam bestrijden kunt u het beste overlaten aan Wijdema Ongediertespecialisten.

De poriënzwam kan houten constructies ernstig verzwakken.

Ernstige verzwakking van houten constructies

Poriënzwammen veroorzaken houtrot, waardoor het hout waarop de zwam groeit steeds verder afbrokkelt. Wanneer u de poriënzwam niet tijdig laat bestrijden ontstaat er een groot risico op instorting. De zwammen kunnen de draagkracht van hout binnen enkele maanden namelijk al met de helft verminderen!

Niet alleen zorgen de zwammen voor gevaarlijke situaties, ze kunnen u ook veel geld kosten. Des te langer de zwam kan groeien, des te groter is de schade. Hierdoor lopen de kosten voor reparatie snel op. Soms kan er zoveel schade aan het hout zijn ontstaan dat reparatie niet meer mogelijk is. U zult houten balken of planken dan moeten vervangen. Daar komt nog bij dat verzekeraars zelden schade door zwammen dekken. We raden u dan ook aan om de zwammen zo snel mogelijk te laten verwijderen. Daarnaast is het verstandig om preventie maatregelen te nemen. Voor zowel bestrijding als preventie kunt u contact met ons opnemen.

poriënzwam bestrijdenDe poriënzwam is grijswit van kleur. Vaak vertoont de zwam vertakkingen.

Poriënzwam in huis voorkomen

U kunt de groei van poriënzwammen op een aantal manieren voorkomen. Zo kunt u de luchtvochtigheid in ruimtes verlagen, door voor meer licht en ventilatie te zorgen. Laat de ramen en deuren in deze ruimte bijvoorbeeld een aantal uren per dag openstaan. Ook het gebruik van een vochtvreter verkleint kan de kans op schade door de poriënzwam . In ruimtes die u niet kunt ventileren kunt u speciale korrels gebruiken om de vochtigheid te beperken.

Tip: sluit een abonnement voor inspecties bij ons af! Wij komen dan eens per zoveel tijd bij u langs om uw huis of pand na te lopen op poriënzwammen. Zo voorkomt u schade en kunnen we direct voor een oplossing zorgen.

De poriënzwam bestrijden met Wijdema Ongediertespecialisten

Mocht u last hebben van poriënzwammen dan bestrijden wij deze voor u. Wij hebben meer dan tien jaar ervaring in het bestrijden van zwammen en ongedierte. Ook geven we u graag advies over het voorkomen van zwamgroei. Indien nodig kunnen we direct preventieve maatregelen nemen. Zo weet u zeker dat de kans dat de poriënzwam terugkeert beperkt is.

Wij hebben meer dan tien jaar ervaring in het bestrijden van zwammen en ongedierte.

Direct de poriënzwam bestrijden in huis?

Wilt u de poriënzwam bestrijden in uw woning? Schakel onze hulp vandaag nog in! Vaak kunnen we vandaag nog bij u langskomen om de situatie te beoordelen. Op basis van deze inspectie stellen we graag een scherpe offerte op voor het bestrijden van de zwammen. Effectieve bestrijding en goede service staat bij ons voorop. Neem contact op!

cpmv

Poriënzwam herkennen

Poriënzwammen herkent u aan een grijze/witte kleur en groei in de vorm van een waaier. De poriënzwam komt vooral voor in donkere, vochtige ruimten en verpulvert hout. Twijfelt u of u met poriënzwammen te maken heeft? Wij kunnen bij u langskomen voor een inspectie.

Wat zijn de kosten?

De kosten van het bestrijden van poriënzwammen hangen af van het oppervlak wat ze hebben aangetast en waar ze zitten. Wij maken een scherpe offerte voor u die precies aansluit bij uw situatie. Transparantie staat hierbij voorop. Ook geven wij helder advies. Zo maakt u geen onnodige kosten.

Preventie

Hoe voorkomt u dat u te maken krijgt met poriënzwammen? Het beste is om ruimtes te voorzien van speciale korrels die ervoor zorgen dat de lucht niet te vochtig raakt. Daarnaast is het belangrijk om uw huis of pand met regelmaat na te lopen. Controleer ook ruimtes waar u zelden komt zoals de kruipruimte.

Werkgebied

Wij werken in centraal Nederland: het grootste deel van Noord- en Zuid-Holland, provincie Utrecht en het westen van Gelderland. U kunt ons o.a. inschakelen in:

Amersfoort
033-7820566

Amsterdam
020-7870116

Den Haag
070-7820447

Haarlem
023-7820509

Rotterdam
010-7640934

Utrecht
030-7820563

Werkgebied
0 +
Jaar ervaring
0 +
Succesvolle bestrijdingen
0 +
Jaar garantie

Zoekt u een ervaren bestrijder of wilt u meer informatie?

U kunt ons telefonisch bereiken via 085-7826807 of mail naar info@wijdema.nl. Ook kunt u het contactformulier invullen.
Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van  08:30 tot 17:30. Wij werken in centraal Nederland: het grootste deel van Noord- en Zuid-Holland, provincie Utrecht en het westen van Gelderland.

Contactinformatie

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.