Welke ongediertesoorten bestrijden jullie?

U kunt ons inschakelen voor het bestrijden van alle soorten ongedierte. In het ongedierteoverzicht kunt u een greep vinden uit de ongediertesoorten die we voor u kunnen bestrijden.

Waar kan ik Wijdema Ongediertespecialisten inschakelen?

U kunt ons overal inschakelen in de provincies Noord-Holland. Van Hilversum tot aan Den Helder, wij staat overal voor u klaar!

Van welk ongedierte heb ik last?

In Nederland komen veel verschillende soorten ongedierte voor. Wespen en bijvoorbeeld muizen zijn algemeen bekend, maar veel relatief onbekende insectensoorten kunnen voor veel overlast zorgen. Hoort u geknaag in hout, dan heeft u waarschijnlijk te maken met (de larven van) houtkevers. Heeft u last van kleine wondjes en jeuk, dan is de kans groot dat u last heeft van bedwantsen. Ziet u een klein beestje wegschieten in uw toilet of badkamer dan is dit meestal een zilvervisje. Wanneer u niet weet waar u mee te maken heeft, maar het ongedierte sowieso wilt laten bestrijden, bel dan: 020-7870116. Wij bestrijden alle soorten ongedierte en denken graag met u mee!

Bestrijden jullie ook houtworm in meubels?

Wij bestrijden geen houtworm in meubels. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het bestrijden van houtworm in bouwkundige constructies zoals vloeren, daken, wanden. Wanneer u last heeft van houtworm in meubels kunt u de meubels verwarmen (tot minstens 55 graden Celsius) of bevriezen. Houtworm is namelijk zeer gevoelig voor temperatuur. Als dit geen optie is dan raden we u aan om (een andere) ongediertebestrijder in te schakelen.

Ik hoor geknaag in hout. Wat is er aan de hand?

Wanneer u geknaag hoort in hout dan is de kans groot dat u te maken heeft met ongedierte. Er zijn verschillende insecten die hout eten of een nest maken door hout weg te knagen. Om schade te voorkomen kunt u het beste zo snel mogelijk een ongediertebestrijder inschakelen.

Meer informatie

Ik heb een vraag over boktorren

Alle veelgestelde vragen over boktorren kunt u lezen op deze pagina: Veelgestelde vragen over boktorren

Ik heb een vraag over houtworm

Alle veelgestelde vragen over houtwormen kunt u lezen op deze pagina: Veelgestelde vragen over houtworm

Ik heb een vraag over muizen

Alle veelgestelde vragen over muizen kunt u lezen op deze pagina: Veelgestelde vragen over muizen

Ik heb een vraag over wespen

Alle veelgestelde vragen over wespen kunt u lezen op deze pagina: Veelgestelde vragen over wespen

Ik heb een vraag over zilvervisjes

Alle veelgestelde vragen over zilvervisjes kunt u lezen op deze pagina: Veelgestelde vragen over zilvervisjes

Heeft u een andere vraag?

Wij geven u graag meer informatie! U kunt altijd bij ons terecht voor helder advies. Ook kunnen we bij u langskomen voor een zorgvuldige inspectie.