Wespen bestrijden

Wij komen bij u langs om de wespen te bestrijden en wespennesten te verwijderen. Wij verlossen u gegarandeerd van de wespenplaag. Onze ervaren bestrijders staan voor u klaar!

  • Ervaren bestrijders
  • Direct een oplossing
  • Vaak nog dezelfde dag geholpen
  • Helder advies
  • Effectieve bestrijding
  • CPMV gecertificeerd

1. Onderzoek

We sporen het nest van de wespen en de uitvliegopeningen op en inventariseren de omvang van de wespenplaag.

2. Heldere offerte

Op basis van het onderzoek stellen we een deskundig plan van aanpak op met een transparante prijsopgave.

3. Effectieve bestrijding

Huurt u ons in dan zorgen wij voor effectieve bestrijding van de wespen. Bij nood gaan we direct voor u aan de slag!

Voor het bestrijden van wespen gelden andere regels dan voor bijen en hommels. Waar moet u op letten?

Onze werkwijze

Goede service, heldere offerte en deskundig advies

Bij Wijdema Ongediertespecialisten staat goede service voorop. We maken namelijk echt tijd voor u vrij om het probleem grondig te analyseren. Op basis van onze analyse maken we een deskundig plan van aanpak en een transparante offerte. Geen kleine lettertjes en onverwachte verrassingen. Bestrijden doen wij op een verantwoorde manier met beproefde methoden én met oog voor de veiligheid. We gebruiken nooit meer bestrijdingsmiddel dan strikt noodzakelijk. Achteraf ruimen we alles altijd netjes voor u op. Wij helpen u van de wespenplaag af!

Wespenpoeder

Bij het nest en de uitvliegopeningen strooien wij professioneel wespenpoeder, dit doodt de wespen.

Wespennest verwijderen

Zodra het wespenpoeder zijn werk heeft kunnen doen verwijderen wij het nest voor u.

Wespen bestrijden op effectieve wijze

Wespen zijn vervelende beesten: ze zijn vaak erg agressief, kunnen pijnlijk steken en komen op uw eten af. Als u bent gestoken dan ontstaat een pijnlijke bult die kan gaan jeuken. (Wanneer u een allergische reactie krijgt op de wespensteek dan moet u zo snel mogelijk een dokter bellen!) Heeft u veel last van wespen? Dan is de kans groot dat er een wespennest in de buurt van uw woning zit. Indien u de wespen niet tijdig aanpakt zal de wespenplaag alleen maar verergeren. Maak een afspraak bij Wijdema Ongediertespecialisten. Wij gaan dan de wespen bestrijden op effectieve wijze.

Is er een wespennest aanwezig?

Wanneer er meerdere wespen in uw tuin of woning rondvliegen is de kans groot dat er een nest bij u in de buurt zit. Bent u benieuwd of er een nest aanwezig is? Dit is vrij eenvoudig vast te stellen. Hoe? Probeer de wespen te volgen. Vliegt een groot deel van de wespen naar dezelfde plek dan is de kans groot dat er een nest zit. Ga wel voorzichtig te werk bij het volgen van de wespen, want anders steken ze u. Wespen kunnen ook in woningen of in de spouwmuur van een woning hun nest bouwen. Ziet u een gaatje waar ze naar binnen kruipen (de uitvliegopening), dan is de kans groot dat er nest achter de muur verborgen zit. Wespen kunnen hun nest op allerlei plekken maken zoals in de spouwmuur en in andere muren, in de grond, in uw tuin of zelfs in huis. Wanneer u vermoedt dat er een wespennest in of vlakbij uw huis of tuin zit is het verstandig om een bestrijder in te schakelen om de wespen uit te roeien. Ziet u geen nest maar heeft u wel vaak overlast van wespen? Ook dan is het verstandig om contact met een bestrijder op te nemen.

Richten wespen schade aan?

Wespen kunnen veel schade aanrichten. Zij bouwen hun nest vaak op een beschutte plaats, ook binnen. Wespennesten in de spouwmuur of achter het plafond komen voor. De wespen maken het isolatiemateriaal kapot en vreten hout aan. De schade is meestal niet heel groot, maar het is toch vervelend.

 

Zelf wespen bestrijden of laten doen?

Is er een wespennest aanwezig in of rondom uw woning? Dan wilt u dit nest zo snel mogelijk verwijderen. U kunt de wespen zelf gaan bestrijden met behulp van vergif of kokend water, maar dit raden wij af. Indien het een klein nest betreft is dit vaak succesvol, maar bij grote nesten werkt dit vaak een stuk minder goed. Grote nesten bestrijden resulteert dan ook vaak in gevaarlijke situaties. De wespen voelen zich namelijk aangevallen en zullen zich verdedigen tegen de aanvaller. In een nest kunnen duizenden wespen leven. U kunt gewond raken als u geen beschermende kleding draagt. Daarnaast kan vergif erg schadelijk zijn voor uw gezondheid. Voor het verwijderen van het nest adviseren wij u dan ook om een professionele wespenbestrijder in te schakelen.

Wijdema Ongediertespecialisten en wespen bestrijden

Laat de wespen bestrijden door Wijdema Ongediertespecialisten. Wij verlossen u van de wespenplaag! Doordat onze professionals jarenlange ervaring hebben in wespenbestrijding bent u snel van de overlast af. Eerst zullen we de wespen onschadelijk maken. Daarna verwijderen we het wespennest. Het maakt onze specialisten niet uit waar het nest zit, want wij kunnen alle soorten nesten effectief te bestrijden. Wilt u eerst weten wat het bestrijden van de wespen u gaat kosten voor u overgaat op bestrijding? Dat kan. Wijdema Ongediertespecialisten stelt namelijk een transparante offerte voor u op. Hierdoor komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Laat het wespennest direct verwijderen

Heeft u geconstateerd dat er een wespennest aanwezig is in of rondom uw woning? Dan doet u direct een beroep op Wijdema Ongediertespecialisten. Wanneer u niets doet, wordt het nest steeds groter en groter. Dit betekent dat er ook meer wespen komen, waardoor de wespenoverlast alsmaar groter wordt. Wilt u het nest direct laten verwijderen? Neem dan contact met ons op. Wij sturen vervolgens zo snel mogelijk een professionele bestrijder naar u toe. Wij verwijderen het wespennest en verdelgen de wespen. Hierdoor bent u binnen no-time van de wespen verlost.

cpmv

Heb ik last van wespen?

Wespen kunt u herkennen aan de karakteristieke geel-zwarte strepen, ook hebben ze een smalle taille. Ze zijn vanaf het voorjaar actief, maar zorgen vooral aan het einde van de zomer voor veel overlast. Wespen kunnen agressief zijn en komen af op zoetigheid. Vanwege deze agressie is het verstandig om een bestrijder in te schakelen. Hebben de insecten waar u last van heeft geen smalle taille maar wel kleine haartjes? Dan heeft u waarschijnlijk te maken met bijen of met hommels. Bijen en hommels zijn echter beschermde insectensoorten die u niet zomaar mag bestrijden!

Wat zijn de kosten?

De kosten van het bestrijden van de wespen zijn afhankelijk van de omvang van de wespenplaag en het aantal wespennesten waar u mee te maken heeft. Wij komen graag bij u langs om de situatie te inventariseren en maken een plan op maat. Transparantie staat hierbij voorop. Ook geven wij helder advies. Zo maakt u geen onnodige kosten.

Preventie

Hoe kunt u overlast van wespen voorkomen? Wespen komen af op zoetigheid. Zorg er daarom voor dat u zoete etenswaren goed afgedekt houdt en laat deze niet op tafel staan. Verder is het verstandig om dakranden en uw schuur of garage regelmatig na te lopen op wespennesten. Heeft u een wespennest gevonden, schakel dan een bestrijder in.

Werkgebied

U kunt ons overal inschakelen in de provincie Noord-Holland. Wij werken o.a. in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Den Helder, Haarlem, Hilversum, Hoorn, Purmerend en Zaandam.

0 +
Jaar ervaring
0 +
Succesvolle bestrijdingen
0 %
Tevredenheid is ons doel

Zoekt u een ervaren bestrijder of wilt u meer informatie?

U kunt ons telefonisch bereiken via 020-7870116 of mail naar info@wijdema.nl. Ook kunt u het contactformulier invullen.
Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van  08:30 tot 17:30.

Contactinformatie

Contactformulier