Ongediertebestrijding zakelijk

Professionele ongediertebeheersing voor bedrijven: preventie, inspectie en bestrijding. Schakel ons in voor een losse klus of kies voor ondernemen zonder zorgen met een abonnement.

 • Ervaren bestrijders
 • Zorgvuldige inspectie
 • Vaak nog dezelfde dag geholpen
 • Helder advies
 • Effectieve bestrijding
 • CPMV gecertificeerd

Ongediertebestrijding voor bedrijven

Ongedierte bestrijden voor bedrijven is niet eenvoudig. In het bijzonder wanneer het om ongedierte in een groot bedrijfspand of bijvoorbeeld in een horecagelegenheid gaat. Hoe vindt u het ongedierte? Hoe zorgt u voor een effectieve aanpak? Voor het bestrijden van ongedierte in bedrijfspanden en horecagelegenheden kunt u bij Wijdema Ongediertespecialisten terecht. Onze ongediertebestrijders voeren altijd eerst een zorgvuldige inspectie uit. Vervolgens stellen we een scherpe offerte op, op basis waarvan u een keuze kunt maken. Naast losse klussen kunt u ons ook op abonnementsbasis inschakelen. Wanneer u voor onze hulp kiest zorgen wij voor effectieve bestrijding van het ongedierte in uw pand!

Hulp bij ongedierte in verschillende branches

Wijdema Ongediertespecialisten helpt zakelijke partijen in uiteenlopende branches bij het bestrijden van ongedierte.

Voorbeelden van branches waarin wij hulp bieden:

 • Horecagelegenheden
 • Agrarische sector
 • Gebouwbeheer (zowel kantoren als VVE)
 • Opslagplaatsen
 • Detailhandel
 • Gemeenten en openbare ruimte

Noodzaak van ongediertepreventie

Ongediertepreventie is om verschillende redenen erg belangrijk. Ongedierte kan bijvoorbeeld voor schade aan uw pand zorgen. Denk aan muizen die isolatiemateriaal of kabels aanvreten en houtwormen die houtconstructies aantasten. Ook kan ongedierte ziektes verspreiden. Dit kan een gevaar vormen voor uw werknemers en klanten. Daarnaast kunnen beestjes zoals bedwantsen voor veel overlast zorgen. Om deze problemen voor te zijn kunt u ons ook inschakelen voor preventieve maatregelen.

Tip: laat regelmatig preventief een inspectie in uw bedrijfspand uitvoeren, om boetes van onder meer de NVWA te voorkomen. Daarbij kan een mogelijke ongedierteplaag op deze wijze in de kiem worden gesmoord.

Waarom Wijdema Ongediertespecialisten inschakelen?

Bij Wijdema Ongediertespecialisten werken CPMV gecertificeerde ongediertebestrijders. Zo bent u niet alleen verzekerd van een effectieve oplossing, maar ook van een zo dier- en milieuvriendelijk mogelijke oplossing. Daarbij voorzien we u vooraf altijd van helder advies en een offerte op basis van een zorgvuldige inspectie. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Bij spoed kunnen we u in veel gevallen vaak nog dezelfde dag helpen met het bestrijden van ongedierte.

Ongediertesoorten

Of het nu gaat over muizen in restaurants, bedwantsen in hotels of houtworm in uw bedrijfspand: wij zorgen voor een structurele oplossing. Wilt u meer weten over de ongediertesoorten die wij bestrijden of twijfelt u waar u mee te maken heeft? Bekijk dan ons ongedierteoverzicht of neem contact met ons op. We helpen u graag!

Werkgebied

U kunt ons overal inschakelen in de provincie Noord-Holland. Wij werken o.a. in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Den Helder, Haarlem, Hilversum, Hoorn, Purmerend en Zaandam.

cpmv
0 +
Jaar ervaring
0 +
Succesvolle bestrijdingen
0 %
Tevredenheid is ons doel

Wilt u meer informatie over onze zakelijke dienstverlening?

U kunt ons telefonisch bereiken via 020-7870116 of mail naar info@wijdema.nl. Ook kunt u het contactformulier invullen.
Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 08:30 tot 17:30.

Contactinformatie

Contactformulier