Zilvervisjes bestrijden

Wij komen graag bij u langs om de zilvervisjes te bestrijden. Wij verlossen u gegarandeerd van de zilvervisjesplaag. Onze ervaren bestrijders staan voor u klaar!

  • Ervaren bestrijders
  • Direct een oplossing
  • Vaak nog dezelfde dag geholpen
  • Helder advies
  • Effectieve bestrijding
  • CPMV gecertificeerd

1. Onderzoek

We lopen uw huis grondig voor u na en sporen de zilvervisjes op. Ook brengen we mogelijke verstopplaatsen in kaart.

2. Heldere offerte

Op basis van de inspectie stellen we een helder en deskundig plan van aanpak op hoe wij de zilvervisjes voor u gaan verwijderen.

3. Effectieve bestrijding

Huurt u ons in dan zorgen wij voor effectieve bestrijding van de zilvervisjes. Wij verlossen u van de zilvervisjesplaag!

Onze werkwijze

Goede service, heldere offerte en deskundig advies

Bij Wijdema Ongediertespecialisten staat goede service voorop. We maken namelijk echt tijd voor u vrij om het probleem grondig te analyseren. Op basis van onze analyse maken we een deskundig plan van aanpak en een transparante offerte. Geen kleine lettertjes en onverwachte verrassingen. Bestrijden doen wij op een verantwoorde manier met beproefde methoden én met oog voor de veiligheid. We gebruiken nooit meer gif dan strikt noodzakelijk. Achteraf ruimen we alles altijd netjes voor u op. Wij helpen u van de zilvervisjes af!

Chemische behandeling

Bestrijding door middel van het spuiten van gif waar de zilvervisjes zitten. Het middel dat wij inzetten is niet schadelijk voor mensen en dieren. (Let op: gif wat te koop is voor particulieren bevat meestal wel stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid.)

Zilvervisjes laten bestrijden

Treft u regelmatig kleine beestjes aan in donkere ruimtes? Dan kunt u zo maar te maken hebben met zilvervisjes. Dit ongedierte is ongeveer 1-3 centimeter groot en heeft een plat lijf met zilveren schubben. U kunt ze ook herkennen aan de voelsprieten op kop en achterlijf. Zilvervisjes komen in vrijwel alle woningen voor. Zowel in oude woningen als in nieuwbouw kunt u ze aantreffen. Net als veel andere soorten ongedierte, houden zilvervisjes van ruimtes waar het vochtig en warm is. Ze houden echter niet van licht en verschuilen zich doorgaans op donkere plekken. Hierbij kunt u onder andere denken aan een kledingkast. Zilvervisjes planten zich in rap tempo voort. Bestrijding is dus noodzakelijk om een plaag te voorkomen. Wilt u zilvervisjes bestrijden? Schakel dan Wijdema Ongediertespecialisten in.

Waar vindt u zilvervisjes?

Zilvervisjes verschuilen zich vooral in warme en vochtige ruimten, zoals de badkamer, kelder of het toilet. Ook kunt u ze in uw keuken tegenkomen. Hoe dit kan? Zilvervisjes voeden zichzelf met zetmeel. In bijna iedere keuken is wel voedsel dat zetmeel bevat te vinden. (Denk aan aardappels, brood of pasta.) Bijkomend voordeel is dat het in keukenkastjes vaak donker is. Zetmeel zit daarnaast ook verwerkt in lijm. U moet dan ook niet raar opkijken wanneer u zilvervisjes achter uw behang aantreft. Dit ongedierte komt ook veel voor achter plinten of onder uw vloer.

Zilvervisjes komen vooral voor in warme, vochtige ruimten.

Brengen zilvervisjes schade aan?

Zilvervisjes zorgen meestal niet voor grote schade, maar het komt voor dat zij behang aantasten. (Let op: papiervisjes, verwant aan het zilvervisje, richten vaak wel veel schade aan, bijvoorbeeld aan boeken en ander papier.) Daarnaast is het onhygiënisch als zij zich aan uw etenswaren te goed doen. Zilvervisjes worden gemakkelijk geplet, wat viezigheid achterlaat. Verder, ook al komt het niet heel vaak voor, kunt u een allergische reactie krijgen van zilvervisjes. Het bestrijden van zilvervisjes is dus wel degelijk aan te raden.

 

Zilvervisjes zelf bestrijden

Het bestrijden van zilvervisjes is op meerdere manieren mogelijk. Zo kunt u onder andere vallen inzetten. Veel mensen proberen ze met behulp van deze vallen te vangen, maar dit heeft vaak weinig effect. Dit komt vooral doordat zij de vallen verkeerd plaatsen. De vallen hebben vervolgens weinig resultaat. Naast vallen kunt u zilvervisjes bestrijden met gif en geurblokjes. Ook bij deze twee bestrijdingsmiddelen is het van belang dat u de middelen op de juiste plek en wijze inzet. Daarnaast moet u bij gif altijd letten op verantwoord gebruik en op de veiligheid. Voor het succesvol bestrijden van zilvervisjes is hulp van een bestrijder daarom zeer welkom. Wilt u zilvervisjes op de juiste wijze bestrijden? Schakel dan Wijdema Ongediertespecialisten in.

Veel mensen proberen zilvervisjes met vallen te vangen, maar dit heeft weinig effect.

Blijvend verlost van zilvervisjes

De bestrijding verdelgt zoveel mogelijk zilvervisjes. Het ongedierte is echter nooit volledig uit uw woning te weren. Waarom niet? Omdat de beestjes klein en snel zijn en zich op veel plekken kunnen verbergen. Tevens hebben zilvervisjes vaak veel mogelijkheden om een woning binnen te dringen. Wij van Wijdema Ongediertespecialisten weten echter wel hoe wij het aantal zilvervisjes zo ver mogelijk terug kunnen dringen. Na de bestrijding geven we advies om nieuwe overlast van zilvervisjes te voorkomen.

Niet verwarren met papiervisjes

Veel mensen die een klein beestje in hun kast, badkamer of keuken zien lopen, gaan er vanuit dat dit een zilvervisje is. Dit ongedierte wordt vaak verward met het papiervisje. Het papiervisje is echter een stuk schadelijker dan het zilvervisje. Ook verschuilen ze zich op andere plekken, waardoor een andere aanpak vereist is. Weet u niet of u te maken heeft met zilvervisjes of papiervisjes? Neem dan contact op met Wijdema Ongediertespecialisten. Onze professionele bestrijders hebben meer dan tien jaar ervaring in het bestrijden van zilvervisjes en kunnen snel vaststellen om welke van de twee soorten het gaat. Na identificatie kunnen we direct de beestjes voor u bestrijden.

Wijdema Ongediertespecialisten de juiste keuze

Doordat Wijdema Ongediertespecialisten meer dan tien jaar ervaring heeft in ongediertebestrijding beschikken wij over de juiste kennis. Hierdoor zorgen wij voor effectieve bestrijding van de zilvervisjes. Daarnaast werken wij met professionele apparatuur. Om zilvervisjes zo effectief mogelijk te bestrijden, kiezen wij vrijwel altijd voor chemische behandeling. Dit heeft het beste resultaat. Gif zetten wij altijd op een verantwoorde manier in met oog voor de veiligheid, en we gebruiken nooit meer dan strikt noodzakelijk.

Direct een professionele bestrijder nodig?

Bent u op zoek naar een professionele bestrijder die u direct van dienst kan zijn? Neem contact op met Wijdema Ongediertespecialisten. Wij kunnen vaak dezelfde dag nog langskomen om de zilvervisjes te bestrijden. Maak een afspraak!

Heb ik last van zilvervisjes?

Zilvervisjes zijn ongeveer 1 cm groot. Een zilvervisje heeft grote antennes aan het hoofd zitten en 3 aanhangsels aan de achterkant. Ze hebben een plat lijf met zilveren schubben. Het lijf is aan de voorkant breder dan aan de achterkant. Zilvervisjes leven vaak op vochtige plaatsen zoals kelders, badkamers of de toiletruimte. Ze zijn vooral ‘s nachts actief. Heeft u last van zilvervisjes? Wij komen graag bij u langs om de zilvervisjes te bestrijden.

Wat zijn de kosten?

De kosten van zilvervisjes bestrijden zijn afhankelijk van waar de zilvervisjes precies actief zijn en de omvang van de plaag. Wij analyseren uw situatie grondig en stellen een heldere offerte op die precies aansluit bij de situatie. Transparantie staat hierbij voorop. Ook geven wij helder advies zodat alles effectief verloopt.

Preventie

Hoe voorkomt u dat u te maken krijgt met zilvervisjes? Het is niet mogelijk om zilvervisjes 100% te voorkomen. Wel is het goed om naden en kieren dicht te maken waardoor de zilvervisjes minder plekken hebben om zich te verstoppen. Zorg verder voor goede ventilatie, en houd de luchtvochtigheid laag. Zilvervisjes komen namelijk alleen voor op plekken met een hoge luchtvochtigheid.

Werkgebied

U kunt ons overal inschakelen in de provincie Noord-Holland. Wij werken o.a. in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Den Helder, Haarlem, Hilversum, Hoorn, Purmerend en Zaandam.

cpmv
0 +
Jaar ervaring
0 +
Succesvolle bestrijdingen
0 %
Tevredenheid is ons doel

Zoekt u een ervaren bestrijder of wilt u meer informatie?

U kunt ons telefonisch bereiken via 020-7870116 of mail naar info@wijdema.nl. Ook kunt u het contactformulier invullen.
Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van  08:30 tot 17:30.

Contactinformatie

Contactformulier